Jeg vil gerne have varemærkeregistrering og patentbeskyttelse, tak!

Til min nye opfindelse skal jeg have kontaktet min konsulent og høre om fuld patentbeskyttelse og muligheden for varemærkeregistrering. Med denne opfindelse er det ekstra vigtigt, fordi der findes virksomheder som ville slå ihjel for at eje denne opfindelse.

Jeg har brugt mange timer på at perfektionere denne opfindelse og dens funktioner, fordi hvis ikke den virker, så er det bare ikke særlig optimalt. Jeg besluttede mig, at den skulle virke fra starten og ikke have en næsten god beta version. Jeg har også talt løbende med min kontakt på patentbureauet om varemærkeregistrering, fordi jeg ikke mente at patentbeskyttelse var nok og at den skulle have den absolutte top prioritet i beskyttelse.

Det den kan er egentlig ganske simpelt funktion, men når det skal optimeres, så er det vigtigt at man lægger al sin opmærksomhed på detaljerne. Detaljer er vel 50 % af succesen, når man skal lancere en opfindelse og sælge den til potentielle købere eller distributørere. Det er også derfor, at varemærkeregistrering og patentbeskyttelse skal i hus snarest muligt, fordi hvis ikke jeg får det på plads vil nogle af de interesserede måske droppe ud og tabe interessen, hvilket ikke er særlig ønskeligt.