USB nøgler med tryk – Hvor får man lavet sådan noget?

Jeg har fået en lille sjov idé. Nemlig at i stedet for at udele visitkort, som jeg har gjort i mange år, så vil jeg prøve at dele USB nøgler med tryk ud i stedet. Altså med nogenlunde de samme informationer som man finder på et visitkort. Forskellen er bare at en USB nøgle med tryk, rent faktisk kan bruges til noget, også selvom men ikke har behov for at kontakte mig.

Jeg synes jo selv at det er en rigtig god idé, men indtil nu er har jeg ikke haft heldet med mig. Jeg har kun fundet én som kunne præstere USB nøgler med tryk i Danmark, og der var minimumsbestillingen på 1000 styk, eller noget i den retning, og det er altså lidt mere end jeg kan klare.

Ydermere mener jeg at have set USB nøgler med tryk, som rent faktisk ligner visit kort, blot lidt tykkere, og dem kunne jeg jo også rigtig godt tænke mig at vide mere om, men igen har jeg ikke været i stand til at finde meget om emnet på nettet, eller andre steder.

Jeg tænker at der er fordi at USB nøgler måske er lidt en saga blot. Jeg mener i dag har man jo internet overalt, og så kan man jo bare gemme sine data online. Jeg mener dog stadig at det må være muligt at få USB nøgler med tryk et eller andet sted.