Uønsket hårvækst og pigmentforandringer – Klares let med laser

Jeg har i mange år lidt voldsomt af uønsket hårvækst og pigmentforandringer, og det har naturligvis været en stor gene. Ikke bare på grund at det ekstra arbejde man skal ligge i at barbere ben konstant, for at leve op til tidens idealer, men også på grund af disse pigmentforandringer, for når håret er væk, er det jo bare det der skinner igennem.

Så var det at jeg mødte en ældre dame på en længere togrejse, som fortalte mig at hun havde haft mange af de samme problemer, men at hun havde fået løst problemet med en række laserbehandlinger mod uønsket hårvækst og pigmentforandringer. Det havde jeg jo lidt svært ved at forstå, men hun havde altså ganske pæne ben, ikke mindst hendes avancere alder taget i betragtning, så jeg var jo nød til at undersøge sagen nærmere.

Det skulle vise sig at jeg har været ganske blind over for de kosmetiske behandlingsmuligheder der findes i dag. Det er ganske sandt at både uønsket hårvækst og pigmentforandringer kan klares, men en række laserbehandlinger, og det er tilsyneladende heller ikke nogen ny opfindelse.

Jeg er imidlertid ikke kommet af med min uønsket hårvækst eller pigmentforandringer endnu, men jeg har høje forventninger og har naturligvis bestilt tid.