Leder efter firma til at producering af tryksager og reklametryk

Da vores gamle trofaste trykkeri er gået konkurs, er vi jo lidt på den i min firma, og jeg har således fået til opgave at finde et nyt trykkeri som kan stå for vores reklametryk og andre tryksager. Men det er slet ikke så let endda, for nogle gange har vi altså nogle lidt mærkværdige ordrer.

Almindeligvis holder vi os til papir tryksager, og reklametryk på papir, men det sker med jævne mellemrum at vi for eksempel for nogle T-shirts hjem som der skal trykkes en reklame på, og her kniber det altså med at finde nogen som kan varetage opgaven.

Der findes mange som sælger tøj med tryk, og så videre i den dur, men der med at komme rendende med sine egne mærkværdige produkter, er tilsyneladende ikke noget som kan lade sig gøre. Tryksager og reklametryk på papir, også specielt papir, plejer dog ikke at være et problem.

Derfor er vi jo heller ikke helt så meget på den, som jeg måske har givet udtryk for, men vi vil altså stadig rigtig gerne have fat i et trykkeri som kan varetage vores opgaver til fulde. Vi har som sagt andre, mere specielle opgaver, end bare almindelige tryksager og reklametryk.

One Comment

  1. Flemming siger:

    Vi kan hjælpe dig med dine tryksager, du skal være velkommen til at kontakte mig

    vh

    Flemming

Comments are closed.