Trådløs sender og modtager plus temperaturovervågning

Jeg købte for lang tid siden, formentlig ikke i forbindelse med hinanden, to forskellige elektroniske dimser. Henholdsvis en trådløs sender og modtager noget temperaturovervågning. Disse to dimser har jeg netop fundet frem, da jeg har ryddet op i garagen, og nu står jeg så med valget mellem at smide dem ud eller bruge dem til noget.

Jeg synes jo at det er noget ærgerligt at smide ting ud som aldrig har været brugt, og som sikkert også har været dyre, så nu går jeg og overvejer hvad jeg dog kan bruge den til. Det system jeg bruger til at håndtere varmen i mit hus fungerer udmærket, så temperaturovervågning giver ikke meget mening. Og en trådløs sender dims? Ja, den kan jeg altså heller ikke regne ud.

Temperaturovervågning dimsen har dog nogle smarte features, hvilket sikkert er grunden til at jeg købte den i første omgang. Den kan blandt andet sende SMS’er. Men det eneste jeg kan komme på vor det kan være brugbart er i forhold til sommerhus, fryserum eller server rum, og jeg har ikke nogen af delene.

Så er der en trådløs sender. Hvad kan man dog bruge den til? Selv hvis jeg havde et sommerhus, så er rækkevidden formentlig ikke helt god nok. Jeg tænker at jeg kunne bruge disse dimser til at lave noget sjovt sammen med min søn, hvor vi bygger et eller andet eller noget, men jeg har altså brug for noget inspiration.