Jeg blev bedt om at gå til tandlæge i Hellerup for en tandblegning

Jeg er skuespiller. Det har jeg været, eller forsøgt, at være i snart 2 år. Jeg går til auditions 3-6 gange om ugen, og har 1-3 jobs i løbet af ugen. Når man forsøger at være skuespiller skal man være klar på lidt af hvert. F.eks. fik jeg ad vide i går, at jeg skulle gå til tandlæge i Hellerup for en tandblegning. Jeg havde tænkt over at prøve at gøre det i et stykke tid.

Jeg har kun haft 5 store jobs i min karriere, hvor jeg tjente nok til at de kunne gøre krav på at jeg gjorde ændringer eller forbedrede noget ved mig selv. Ikke at jeg er i mod det, for det gavner min karriere at jeg er klar til at gøre noget ved mit udseende, som eksempelvis tandblegning ved min tandlæge i Hellerup.

Det her job, hvor de beder mig om at få en tandblegning ved min tandlæge i Hellerup, skal jeg spille en dansker, der har forsøgt at blive skuespiller i Hollywood og med alt det der dertil hører, f.eks. skal jeg også have afbleget mit hår og gå i solarium. Jeg kan også godt se pointen med det hele. Jeg ville bare ønske at det var et job der varede længere.