Tandimplantater og tryklåsproteser – slut med løs protese

Alle os der, af den ene eller den anden grund, er blevet “velsignet” med en protese, kender de problemer det indebærer. Den sidder løst, der kommer ting i klemme, og så videre. Faktisk er den eneste fordel at den er let at tage ud of rengøre. vis man ikke ved bedre tænker man jo bare, at sådan er livet, men jeg er her for at fortælle noget andet. Forder er nemlig en løsning på problemer, og den kaldes for tryklåsproteser.

Tryklåsproteser er i virkeligheden et ganske simpelt koncept. Man får lavet et par specielle tandimplantater, som har en lille anordning, lidt lige som en trykknap man ofte kan finde i en jakke eller skjorte. Ligeledes vil ens nye tryklåsproteser have lignende anordninger indbygget, således at protesen kan trykkes fast.

Jeg synes i hvert fald at det er mægtig smart, og alt det tager at et par specielle, strategisk placeret, tandimplantater, og så naturligvis en protese der passer til.

Dommen her fra er i hvert fald at tryklåsproteser er en utrolig smart opfindelse. Jeg har allerede fået foretaget indgrebet op venter nu på min nye protese, men jeg er overbevist om at jeg ikke vil blive skuffet. Jeg glæder mig til en fremtid uden løs protese.