Sund frokost giver både glade og produktive medarbejdere

Mange virksomheder vil gerne gøre en ekstraordinær indsats for at sikre, at deres medarbejdere har det godt. Derfor er der hos mange virksomheder medarbejdergoder, der skal sikre, at de ansatte er glade for at være på deres arbejdsplads. Det kan eksempelvis være en frokostordning. Men hvis man vil investere i noget, der kommer både medarbejder og virksomhed til gode, kan man vælge at købe en frokostordning med sund frokost. En sund frokost er ikke alene lækker, men det kan også være med til at skabe medarbejdere, der er både glade, mere produktive og ikke mindst mindre syge. Derfor er en ordning med sund frokost noget, som enhver virksomhed, der gerne vil gøre en indsats for deres ansatte, bør se nærmere på. Med en ordning som firmasund fra frokost.dk bliver det nemlig både nemt og lækkert at sætte sund frokost på bordet hver dag.

Sundhed er det nye sort

Hvis der er noget, der trender i disse år, er det nok sundhed. I medierne er der utroligt fokus på, hvordan man kan sørge for sund mad hver dag. Hvis man eksempelvis spiser en sund frokost hver eneste dag, kan det i det lange løb gøre en stor forskel. Og netop sund frokost er noget, som mange har fokus på. Det at spise sund mad til morgenmad og aftensmad er sjældent noget problem, for det handler om, hvad man selv vælger at lave. Men når det kommer til sund frokost, er det lidt en anden sag, da man skal spise det på arbejdet. Det kan være svært at skulle smøre en madpakke hver dag, der er både sund og lækker, da det kræver både tid og inspiration. Derfor er der mange medarbejdere, der sætter stor pris på det, når der bliver sørget for sund frokost i form af en ordning på arbejdspladsen.

Sund mad maksimerer produktiviteten

Som virksomhed kan man omvendt ikke styre, hvad folk laver og spiser, når de kommer hjem. Det kan være lidt ærgerligt, da det for virksomheden kan gøre en stor forskel, hvorvidt medarbejderne spiser sundt eller ej. Sund mad kan nemlig være afgørende for, hvor produktive og effektive de er på deres arbejde. Men noget man som virksomhed kan gøre, er at sikre for sund frokost. Når der er en ordning med sund frokost, kan man være sikker på, at alle ansatte får god mad, der giver energi til resten af dagen. Og sund frokost kan være med til at gøre, at de er mere produktive. De rigtige næringsstoffer giver nemlig kroppen det, den har brug for, hvorfor man har nemmere ved at koncentrere sig, fokusere og ikke mindst lære nye ting. Det at servere sund frokost kan altså være med til at maksimere produktiviteten i virksomheden.

Bedre immunforsvar giver færre sygedage

Det er dyrt for en virksomhed, når medarbejderne lægger sig syge. Særligt om vinteren når bakterier og vira florerer, og flere kolleger kan smitte hinanden. Sund frokost kan have en præventiv effekt på netop dette fænomen. Sund mad er nemlig med til at opbygge immunforsvaret, så man er mere modstandsdygtige over for den slags sygdomme. Det at servere sund frokost i virksomheden kan derfor nedsætte smittefaren og derfor det antal sygedage, som den enkelte medarbejder har om året. Også på den vis er en ordning med sund frokost noget, der kommer både virksomhed og den enkelte medarbejder til gode.

Hvordan sikrer man sig sund frokost?

Sund frokost kan være mange ting. Netop fordi sundhed er meget oppe i disse år, bliver det også diskuteret, hvad en sund frokost egentlig består af. Med en frokostordning fra frokost.dk kan man som virksomhed være helt sikker på, at det er sund frokost, man stiller på bordet. Frokost.dk har nemlig en helt ekstraordinær ordning med fokus på netop sund frokost. Med firmasund får man en menu, der er både lækker, frisk og ikke mindst sund. Og så tænker du måske, hvad det er, der gør denne ordning meget sundere end de andre? Menuen er udarbejdet efter de officielle kostråd fra Fødevarestyrelsen, og derefter er den godkendt af en klinisk diætist. Derfor kan man være sikker på, at det er sund frokost, man kan nyde hver dag, når man vælger frokost.dk som sin leverandør.

Sund mad behøver ikke være kedelig

Når man vælger frokost.dk som sin leverandør, er man ikke alene sikret sund frokost. Man kan også være sikker på, at menuen er både lækker og frisk. Det er nemlig professionelle kokke, der står for at lave maden, og de sætter smagen og nydelsen ved mad højere end noget andet. Selvom man bestiller sund frokost, behøver man altså ikke frygte, at man får en kedelig og tør menu. Faktisk er ordningen meget, som man kender den – bare med lidt mindre fedt og sukker. Derfor er en ordning med sund frokost fra frokost.dk noget, som enhver virksomhed bør overveje.