Jeg har altid ønsket mig større bryster – nu skal det være

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ville ønske, at jeg havde større bryster, og sådan har jeg haft det i lang tid nu, hvorfor jeg har besluttet mig for at få en brystforstørrelse – jeg er allerede i gang med at spare op.

Jeg har længe gået og spekuleret over, om en brystforstørrelse virkelig ville være alle pengene værd, og jeg er nu kommet til den konklusion, at jeg altid vil fortryde det, hvis jeg ikke får lavet større bryster nu, hvor jeg rent faktisk har mulighed for at få det lavet.

En ulykke for nogle år siden fik mig til at tænke over, hvordan det er, jeg lever mit liv, og jeg vil ikke leve en eneste dag, hvor jeg fortryder noget, så derfor har jeg lavet den regel, at jeg gør, hvad jeg har lyst til, for selvom det måske er en dårlig ide, så vil jeg i det mindste ikke fortryde det resten af livet.

Så nu har jeg som sagt besluttet mig for at få større bryster, men da jeg er lidt nervøs over operationen, kunne jeg godt tænke mig at høre fra en, der har prøvet at få en brystforstørrelse – var du tilfreds med resultatet, gik det hele godt osv.

Jeg har et par bekendte, der har fået større bryster ved hjælp af en brystforstørrelse, og de er i hvert fald rigtigt godt tilfredse med resultaterne, og det håber jeg selvfølgelig også, at jeg kommer til at være, når jeg engang får lavet større bryster.

Jeg har tænkt mig at få brystforstørrelsen lavet hos Nygart – er der nogle, der har erfaring med at få lavet større bryster hos dem? Kontakt mig endelig hvis du har noget relevant info om brystforstørrelser.

3 Comments

  1. Elin Andersen siger:

    Jeg fik lavet større bryster hos Nygart for nogle år siden, og dem var jeg rigtig tilfreds med.

  2. Signe Mortensen siger:

    Jeg har altid drømt om at få større bryster, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået gjort noget ved det – måske skyldes det, at jeg er lidt bange for ikke at kunne lide resultatet, hvem ved.

  3. Hanne Schou siger:

    For at være ærlig så tror jeg, at alle os piger har et eller andet, vi er utilfredse med ved vores krop, og jeg har personligt også selv en drøm om at få større bryster, men jeg ved ikke, om det er noget, som jeg nogensinde får ført ud i livet, men jeg tager i hvert fald hatten af for dig, som tør springe ud i det.

Comments are closed.