Sommerfest i København og Firmajulefrokost 2011

Jeg er i min virksomhed ansvarlig for at arrangere sommerfest i København og firmajulefrokost 2011. Det er et meget ærefuldt job at varetage, som jeg tager meget seriøst. Det er først når arrangementerne går af stablen at jeg slipper hæmningerne, men så vil den til gengæld også få en på hatten til den helt store guldmedalje.

Til sommerfest i København skal der selvfølgelig være masser af sol, øller og god buffet. Vi vil leje en park og invitere alle ansattes familier. Til børnene vil der være masser af lege faciliteter og vandpistoler. Vi har lejet en masse børnepools, som kan bruges af både børn og voksne. En firmajulefrokost 2011 skal være den rette blanding af traditionel juletraditioner og moderne tiltag, som kan spice julefrokosten til at passe til 2011.

En af de store beslutninger, når man arrangerer firmajulefrokost 2011 og sommerfest i København, er hvor de skal afholdes. Jeg har personligt besluttet at sommerfesten skal holdes udenfor på et grønt område med masser af muligheder for at boltre sig, uanset alder. Firmajulefrokosten har vi ikke taget endelig beslutning om hvor det skal afholdes, men vi er kommet så langt at vi har fundet nogle festlokaler, bl.a. på Gladsaxe stadion.