Er det muligt at skifte bank, hvis man har en børneopsparing?

Jeg har lige et spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at høre, om der var nogle af jer, der kunne svare mig på. For nogle år siden lavede jeg en børneopsparing til min datter, men nu er sagen den, at jeg overvejer at skifte bank.

Jeg ville derfor høre, om det overhovedet er muligt at skifte bank, når man har en børneopsparing? Det kan godt være, at det er et lidt dumt spørgsmål, men jeg ved altså ikke, om det kan lade sig gøre, og jeg vil nødig spørge min bank, da jeg endnu ikke har truffet den endelige beslutning om, hvorvidt jeg skal skifte bank eller ej.

Jeg har som bekendt ikke særlig meget forstand på alt sådan noget med penge og lån, men jeg ved i hvert fald, at jeg nødig vil miste børneopsparingen, så hvis jeg ikke kan beholde den, vil jeg i hvert fald lade være med at skifte bank.

Det er altså ikke, fordi det er altafgørende for mig, om jeg skifter bank eller ej, men jeg har hørt, at Spar Lolland skulle være en rigtig god bank, hvor det også er muligt at tage et bådlån. Min mand har nemlig en stor drøm om at købe en båd, og nu har vi endelig fundet en mulighed, hvor det kan lade sig gøre.

Mine forældre havde i sin tid lavet en børneopsparing til mig, og den var til rigtig stor hjælp, hvorfor jeg selvfølgelig også ønsker, at min datter skal have gavn af en børneopsparing, når hun en dag vokser op og skal flytte hjemmefra.

Jeg ved godt, at man selvfølgelig kan have en børneopsparing i alle landets banker, og at det er en meget normal ting for børnefamilier at have. Jeg har bare hørt fra nogle, at der godt kunne være nogle problemer i forbindelse med at skifte bank, men jeg kan ikke helt se, hvad det skulle være.

Selvfølgelig mister min tidligere bank nogle penge, da jeg i så fald ikke længere har en børneopsparing stående hos dem, som de kan trække renter af, men ellers kan jeg ikke se, at det skulle være noget problem at skifte bank, da det jo sådan set er mine penge, det drejer sig om.

Som sagt er du meget velkommen til at svare på dette indlæg, hvis du ved noget om, hvorvidt det er muligt at skifte bank, når man har en børneopsparing.

One Comment

  1. Trine Aamund siger:

    Ja selvfølgelig er det muligt at skifte bank, når man har en børneopsparing. Stort set alle danskere har i dag en børneopsparing, og samtidig skifter mange bank, som de skifter undertøj.

Comments are closed.