Karriereskift – skal jeg mon så også skifte fagforening?

Jeg er kort og godt kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg har haft brug for at skifte karriere fuldstændig, for ikke at køre helt død i de samme kedelige opgaver, der lå på mit skrivebord hver evigt eneste dag, hvilket jeg desværre allerede var, inden jeg endelig tog mig sammen og sagde mit job op. Jeg sørgede selvfølgelig for at have skaffet mig selv et arbejde, inden jeg forlod min tidligere arbejdsplads, men glemte helt at tænke på sådan noget med fagforening.

På grund af mit voldsomme karriereskift, har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil skifte fagforening. Ikke fordi, jeg har været utilfreds med den, jeg har nu, men fordi jeg gerne vil have en, der specialiserer sig inden for området.

Jeg overvejer samtidig, om jeg bare skulle melde mig helt ud og så vente med at melde mig ind i en fagforening til om nogle år. Jeg planlægger nemlig at begynde at studere på universitetet her til sommer, så i den tid ville det jo slet ikke være nødvendigt med noget af den slags. Og jeg ved heller ikke, om det kan betale sig at skifte for så kort tid.