Skal du have lavet tryk på T-shirts – Så ved jeg hvor

Jeg tror at de fleste it folk, hvad enten det er af profession eller interesse, har en hang til sjove eller mærkværdige T-shirts, men det kan være svært at finde nye som lever op til standarden. Og så er det jo at det er super fedt at man kan få lavet tryk på T-shirts. Således ved man at den super seje  eller sjove T-shirt som man render rundt med er unik.

Tidligere har det været noget besværligt i forhold til tryk på T-shirts. Oftest har det være tilfældet at man selv måtte stå med et strygejern og lave det selv, vel vidende at det ikke ville holde særlig længe. Sådan er det heldigvis ikke mere, for nu kan du få det lavet professionelt, og så til end rimelig pris.

Jeg har selv fået lavet tryk på T-shirts mange gange efterhånden, og jeg må sige at jeg har været meget tilfreds. Jeg ved ikke noget bedre end når folk spørger hvor jeg har købt min T-shirts og jeg svarer den er unik og ikke kan købes for penge. Så står folk gerne og måber et par minutter mens at de overvejer om det nu også kan være rigtigt, hvorefter jeg fortæller dem hvor de selv kan få lave tryk på T-shirts.