Sexlegetøj giver dig et kvalitativt bedre liv

Kan onani give dig et langt bedre liv? Den japanske producent af sexlegetøj TENGA har foretaget en kvalitativ undersøgelse af mere end 1.200,00 gennemsnitlige amerikaneres onanioplevelser og i den sammenhæng er man nået frem til nogle ret skelsættende konklusioner. Den overordnede konklusion af onaniundersøgelsen viser, at regelmæssig onani forbedrer det generelle helbred og bringer ”well-being” for alle mennesker som anvender sig af regelmæssig onani. Undersøgelsen viser, at de mennesker, der onanerer mindst 4 gange om ugen, besøger lægen langt mindre end pga. sygdom eller direkte tilskadekomst af kroppen. Undersøgelsen viser også, at de, der onanerer mindst 4 gange om ugen generelt set og overordnet har et langt bedre forhold til deres egen krop. Den viser, at onanisterne er langt mere tilfredse med deres kroppe og har langt større selvtillid med hensyn til deres egen krop. I den forbindelse mener 50% af de adspurgte amerikanere, at samfundet vil være et bedre sted, hvis det bliver mere normaliseret at tale åbent og ærligt om anvendelsen af sexlegetøj og anvendelsen heraf. I den forbindelse har kun cirka 28% af de adspurgte et åbent og afslappet forhold til deres egen åbenhed omkring onani og bruge af onaniprodukter.

De adspurgte amerikanere er i samme forbindelse blevet spurgt om, hvorfor de egentligt vælger at onanere. Her svarer 21% af respondenterne at de gør det for at opnå en seksuel tilfredsstillelse på egen hånd. 20% af respondenterne angiver, at de onanerer for at slappe af på en naturlig måde eller for at slippe for stressfølelsen. 9% svarer, at onani er medhjælpende til at bidrage med en langt bedre søvn og endeligt siger 5% af respondenterne af de onanerer af ren og skær kedsomhed.

I samme undersøgelse er respondenterne blevet adspurgt om hvad de gør eller iagttager, når de rent faktisk onanerer. Her svarer 78% af respondenterne, at de ser frække videoer mens de onanerer hvor tilsvarende 34% ser på frække billeder i mens de onanerer. 21% anvender sexlegetøj til enten mænd eller kvinder og hele 48% anvender sig af fantasien, når de tilfredsstiller sig selv. Endeligt angiver respondenterne at de oplever 3 gange flere orgasmer ved aktiv selvtilfredsstillelse.

I gamle dage var man overbevist om, at onani eller selvtilfredsstillelse var karakterafvigende og et direkte tegn på sindssyge. I dag ved vi heldigvis bedre, og det er vi fuldt ud klar over hos MakeLove Sexshop. Vi lagerfører en stort og bredt udvalgt af billigt sexlegetøj fra TENGA. Onani er helt naturligt og finder sted i stort hele dyreriget, hvor der er tale om pattedyr.

Det er ikke udelukkende TENGA produkter, der samlet set bidrager til et bedre liv som beskrevet ovenfor. Hos MakeLove Sexshop har vi generelt set mange forskellige onaniprodukter som giver dig et kvalitativt bedre liv. Vi køber ikke udelukkende sexlegetøj fra en bestemt producent eller grossist. Vi undersøger hele tiden markedet for sexlegetøj og finder nye og spændende produkter som vi så køber hjem og sætter til salg på vores online sexshop. Faktisk anvender vi os af vores hovedgrossist som er placeret centralt i Fjernøsten. Netop denne grossist er genial for MakeLove Sexshop fordi denne grossist køber sexlegetøj ind til os i nabolandene såvel som i Europa og på grund af MacDonalds indekset kan det i rigtig mange tilfælde lykkes os at fremskaffe meget dyre mærkevarer til halvdelen af den pris som vores udmærkede konkurrenter kan tilbyde dig som kunde. Det er hele vores forretningsidé og vi sætter hver dag en stor ære i at kunne tilbyde dig billigt sexlegetøj af ekstrem høj kvalitet. Der er også en anden fordel ved at MakeLove handler størstedelen af sexlegetøj i Fjernøsten. I rigtig mange tilfælde får vi sexlegetøj hjem fra kinesiske LETEN som er Asiens mest velrenommerede producent som ingen af vores øvrige konkurrenter har. Det giver således MakeLove Sexshop et særpræg og det giver dig som kunde en unik mulighed for erotisk tilfredsstillelse som ingen af vores konkurrenter kan tilbyde dig af den simple årsag, at de anvender andre og anderledes grossister og grossistled som MakeLove Sexshop umiddelbart benytter sig af. Det er virkelig noget som vi er stolte af i MakeLove Sexshop.

Så når du er på jagt efter erotisk tilfredsstillelse, et kvalitativt forbedret liv, så er MakeLove Sexshop det helt rigtige sted at starte din søgning. Du ved med garanti ikke, hvor æstetisk og billigt sexlegetøj som MakeLove Sexshop har at tilbyde dig. Vi glæder til du besøger os, og vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå et kvalitativt forbedret liv (og sexliv) gennem anvendelse af sexlegetøj fra MakeLove Sexshop.