SEO og internet marketing bør i den grad ikke være overset online

Jeg har de sidste par år drevet en mindre online shop på internettet, der primært sælger sjældne krydderier og andre eksklusive ingredienser, fra lande syd for tyskland. I starten havde jeg ikke tænkt over internet marketing og SEO, som en vital del af noget som helst, men der kom jeg godt nok på andre tanker ret hurtigt.

I starten omsatte online shoppen så det kunne løbe rundt, men efter en finanskrise og et sløjt marked for de lidt mere eksotiske vare, gik det kraftigt ned i salget efter 2010. Efter at havde undersøgt mulighederne for en bedre internet marketing af min webshop, faldt jeg over det her dedikerede SEO firma, der har specialiseret sig i, at gøre den her form for online forretning mere synlig på internettet.

Jeg kontaktede dem for et godt tilbud på noget optimering og fik samtidig iværksat en generel optimeret internet marketing af min online butik. Efter et par uger kunne jeg tydeligt mærke en kæmpe forskel i henvendelser og køb, butikken var i den grad blevet langt mere synlig i søgeresultater grundet SEO og der blev oven i det solgt større mængder ad gangen.