Jeg savner mine ældgamle camouflage bukser, kan de mon erstattes?

Åh, jeg havde bare den værste hjemkomst efter min juleferie i Thailand. Jeg havde været på den dejligste ferie i tre uger helt alene, uden hverken min mand eller nogen andre. Jeg trængte bare til at være mig selv. I flere uger var det så bare mig og mine camouflage bukser, jeg havde ikke andet på.

Mine camouflage bukser stammer helt tilbage fra 2002, hvor hele army bølgen startede.

Og de har bare været mine yndlingsbukser lige siden. Jeg går ikke med mine camouflage bukser hver dag, nu kommer de kun frem ved særlige lejligheder, og jeg har dem altid med på ferie. De er bare det rareste at have på.

Men efter at have levet i dem i tre uger, gået med dem hver dag (uden at få dem vasket, hehe) så har jeg sgu mistet dem! For jeg havde en stor og en lille kuffert med hjem, og den lille har jeg ikke set siden jeg checkede ind i Bangkok. Og den er vist long gone. Så det er jeg ret så bitter over, jeg elskede de bukser. Jeg køber nogle nye i en webshop, men det bliver aldrig helt det samme. Så skal de i hvert fald være fede!