Savner du varme og hygge i vintertiden? Fyr med German Pellets

Vinteren bringer altid kulden og mørket med sig – særligt i Danmark. I de kolde måneder må vi leve med ganske få timers dagslys. Og bevæger vi os udenfor, må vi først være pakket ind i en stor frakke og bevæbnet med både vanter, halstørklæder og hue. Det er derfor ikke underligt, at det er os danskere, der har opfundet ”hygge”. Vil man komme helskindet gennem vinteren, kræver det nogle stunder, hvor man skaber sit eget varme og lys. Det kan man gøre ved at tænde op i pejsen, tage uldne sokker på og have en varm kop kaffe, te eller kakao mellem hænderne. Fyrer man med German Pellets i sin brændeovn eller sit stokerfyr, kan man samtidig hygge sig med god samvittighed.

Vores planet er belastet – og du kan hjælpe

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores planet og klima er under voldsomt pres. De kolde og mørke vintre er efterhånden noget, vi skal lære at sætte pris på. Vi ved nemlig aldrig, hvornår klimaet ændrer sig så meget, at de ikke længere kommer. Er du en af dem, der godt kan lide at fyre op i brændeovnen eller stokerfyret om vinteren, kan du være med til at gøre en positiv forskel for vores klima. Det gør nemlig stor forskel, hvad du bruger som brændsel, når du fyrer. Og German Pellets er et rigtigt godt valg, hvis du er en af dem, der gerne vil gøre noget godt for miljøet, samtidig med du hygger. Træpiller som German Pellets giver nemlig en CO2-neutral forbrænding, hvilket sikrer, at du kan finde hyggen frem om vinteren med god og ren samvittighed.

Og samtidig sparer du penge på varmeregningen!

Det er ikke altid, at det hænger sammen at være både grøn og økonomisk. Men når det kommer til træpiller, kan du være sikker på, at din hjælpende hånd både går til klimaet og din egen pengepung. German Pellets giver nemlig ikke kun en CO2 neutral forbrænding, men er også utroligt økonomiske i drift. Det betyder, at du kun skal bruge ganske få German Pellets for at varme dit hus op om vinteren. Derfor skal du bruge mindre varme fra de dyre og traditionelle varmekilder som el eller et olie- eller gasfyr. Når du vælger at bruge træpiller som dit primære brændsel i hjemmet, vil du derfor opleve, at du opnår store besparelser på varmeregningen. Derfor giver træpiller dig både miljømæssige og økonomiske fordele.

Hvad er træpiller – og hvorfor er de så populære?

Træpiller er stadig forholdsvis nye på markedet. Dog er de allerede blevet utroligt populære blandt de boligejere, der har en brændeovn eller et stokerfyr. Træpiller er, som det fremgår af navnet, sammenpressede træspåner og savsmuld i pillestørrelse. Der kan laves træpiller af stort set alle træarter, men det er som oftest gran, fyr og bøg, der bruges. Træpillerne er blevet populære, fordi de ikke kræver nogen særlig opbevaring, samtidig med de er nemme at arbejde med. Alle kan fyre op med træpiller, fordi de er nemme at få gang i og ikke så tunge som almindelige brændestykker. Samtidig giver de brugeren mange fordele, som det også er beskrevet ovenfor. Derfor er det ikke mærkeligt, at træpiller på kort tid er blevet populære blandt dem, der har et stokerfyr eller en brændeovn i hjemmet.

German Pellets er de bedste træpiller på markedet

Vil man have det maksimale udbytte af sine træpiller, er det vigtigt, at man vælger dem af højest kvalitet. For mange er Tyskland en garanti for grundighed og kvalitet. Som det fremgår af navnet, er German Pellets fremstillet i Tyskland og vil fortsat blive det. Allerede der kan man være sikker på, at man får et godt produkt. Samtidig er German Pellets intet mindre end Europas største producent af netop træpiller, hvilket også vidner om en høj og ensartet kvalitet. Træpillerne er desuden certificeret efter de internationale A1 og DINplus standarder, der sikrer, at du altid får et godt produkt, når du vælger German Pellets. Vil du have det bedste produkt, der sikrer dig de bedst mulige fordele inden for både økonomi og miljø, så er det altså et godt valg for dig.

Undersøg markedet, inden du køber

Din besparelse på varmeregningen bliver kun større, jo billigere du kan få dine German Pellets. Selvom det er samme produkt, kan der være stor forskel på, til hvilken pris du kan få dem. Derfor kan det mange gange godt betale sig at undersøge markedet og sammenligne priser, inden du handler. Det sikrer, at du får dine German Pellets til den bedst mulige pris. Så er det hverken dyrt, besværligt eller belastende for klimaet, når du tænder op derhjemme for at lukke lidt lys og varme ind i vinterkulden. Netop nu går vi vinteren i møde, og mangler du brændsel til din brændeovn eller dit stokerfyr, er det derfor allerede i dag en god idé at finde frem til det helt rigtige sted at købe dine German Pellets.