Jeg har brug for overblik over de mange forskellige internetpriser

Jeg synes, det kan være svært at få et ordentligt overblik over internetpriser. For alle udbyderne har jo forskellige internet hastigheder og up load hastigheder og download hastigheder.

Jeg har i lang tid haft den samme internet udbyder, for lang tid faktisk. For efter at have sammenlignet de internetpriser jeg selv betaler, med priser på internet på nettet, er jeg blevet overrasket.

Ikke mindst over at der er så stor spredning i internetpriser, men også over at jeg har betalt alt alt for meget i ret lang tid. Jeg har altid haft tillid til min udbyder og til at jeg fik den rigtige pris, men det har ikke været tilfældet, desværre. Så nu er jeg startet helt forfra, jeg tjekker forskellige internetpriser på nettet og ser hvor de gode tilbud er. For jeg skal da have det bedste, billigste og hurtigste internet nu, det er helt sikkert. Jeg vil sætte mig meget mere ind i tingene fra nu af. Det er vildt så mange forskellige kombinationer, der er, når man skal have internet. Det er rart der findes oversigter på nettet, hvor det er lettere at sammenligne priser på internet, ellers var jeg da for alvor helt lost i det her internet cirkus 🙂