Sælg guld med tilbagekøb hos Pant i Alt, når du mangler penge

den

Har du overvejet at tage et lån? Så er du ikke alene. Tal viser, at danskerne tager kviklån for over en halv milliard om året – og det tal bliver kun ved at sige. Forbrugslån stiger i popularitet, fordi mange kender til situationen, hvor man godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne. Står du med et behov for ekstra penge, er det altså ingen skam. Dog kan det godt betale sig at overveje de forskellige muligheder for lån, der er, inden man tager imod det første, det bedste tilbud. Det kan eksempelvis betale sig at overveje at sælge guld med tilbagekøb. Ved at sælge guld får du nemlig en simpel og overskuelig aftale, som skaffer dig de penge, du mangler.

Kviklån kan være farlige

Kviklån virker som en god løsning, når man har et akut behov for penge. Man kan få pengene med det samme, og det virker som en simpel aftale. Dog skal man passe lidt på, når man tager et kviklån – og lån generelt. Passer man ikke lidt på, kan man nemlig ende i en dyr og ufordelagtig aftale, der på ingen måde kommer en til gode. Det skyldes, at udbydere altid løber en risiko, når de låner penge ud. De risikerer nemlig, at de ikke får deres penge hjem igen. Derfor er der ofte høje renter og gebyrer på kviklån, da udbyderen vil være sikker på, at vedkommende får pengene tilbage. Det er dog ikke særlig attraktivt at tage et lån, der er dyrt at holde – og derfor bliver disse ekstra udgifter ofte skjult i aftalen i alt det med småt. Derfor er der mange, der hopper i fælden og ender med at tage et lån, der på ingen måde kommer dem til gode.

Hvad er der af alternativer?

Denne risiko for at ende i en dårlig aftale afholder helt nogle fra at låne. Der findes dog også mange gode lån, som man sagtens kan tage. Det handler bare om at være vågen og undersøge markedet, inden man tager det første, det bedste lån. Der findes nemlig alternativer til kviklån – fx at sælge guld. Du kan sælge guld med tilbagekøb og på den måde få de penge mellem hænderne, som du står og mangler. Hvis man vælger at sælge guld med tilbagekøb, kan man også sige, at man pantsætter sit guld. Vælger man at sælge guld på denne måde, er man sikker på at få de penge, som man står og mangler, uden at man skal sælge guldet helt. Derfor er det en god løsning for mange af dem, der har guld liggende derhjemme.

Guld som sikkerhed for lånet

Når man taler om lån, taler man ofte også om sikkerhed for lånet. Som nævnt ovenfor vil udbyderne af lånet gerne være sikre på, at de får deres penge igen. Det er blandt andet derfor, at man i banken skal godkendes til at låne penge og oplyse, hvad pengene skal bruges på. Og det er derfor, at man med kviklån kan blive fanget i en dyr fælde. Når du vælger at sælge guld, står guldet som sikkerhed for lånet. Det vil sige, at guldet sikrer udbyderen, at vedkommende får sine penge igen. Betaler du ikke pengene tilbage, som du fik for at sælge guld, vil udbyderen blot beholde guldet og derved ikke miste nogen værdi. Det er det grundlæggende princip for pantsætning. Det at sælge guld er derfor også en mere sikker måde at låne penge på for begge parter.

Har du guld liggende derhjemme?

For at du kan sælge guld, kræver det naturligvis, at du har guld liggende derhjemme. Dog er der mange danskere, der har guld af den ene eller anden art, som de kan sælge. Hvis du vælger at sælge guld med tilbagekøb, kan du også bruge guld, som du ikke vil skille dig helt af med. Det kan eksempelvis være, at du har arvet noget guld, som du kan bruge til at sælge guld. Hvis man har smykker eller ure fra bedsteforældre, som man ikke bruger, men som man heller ikke er klar til at sælge helt, kan man få nytte af dem ved at sælge guld med tilbagekøb. På den vis kan man bruge det guld til at skaffe sig de penge, som man står og mangler. Hvis du alligevel har guld liggende derhjemme, er der altså rigelig grund til at overveje muligheden for at sælge guld. At sælge guld med tilbagekøb giver nemlig mange fordele for dig, der mangler penge.

Konceptet er simpelt

Sælg guld via Pant i Alt. Pant i Alt er en låneudbyder, som tager imod værdigenstande for kontanter. Derfor kan du sælge guld med tilbagekøb hos dem og modtage de penge, som du står og mangler lige nu. Konceptet er faktisk simpelt. Du sælger simpelthen dit guld til dem, og du får penge for det. Når du så er klar, kan du købe guldet tilbage igen. Derfor er det oplagt at sælge guld, som du ikke er klar til at skille dig endeligt af med. Ved at sælge guld med tilbagekøb får du nemlig nytte af det, hvilket du ikke gør, hvis det bare ligger derhjemme. Samtidig er det et helt simpelt koncept, så ved at sælge guld får du en nem og gennemskuelig låneaftale. At sælge guld er derfor også oplagt for dig, der helst vil være fri for at skulle bekymre dig om alt det med småt.

Hvilket guld kan du sælge?

Sælg guld, som du har liggende derhjemme. Som udgangspunkt kan alt guld sælges med tilbagekøb. Hvis du vælger at sælge guld i 24 karat, altså det såkaldte finguld, vil du naturligvis få en højere pris, hvis der er tale om 22 eller 18 karat. Guldet bliver testet i renheden hos Pant i Alt, så du kan også sælge guld, selvom du ikke kender renheden af det. At sælge guld kan være salg af mange ting – både smykker, ure, mønter og løsguld kan bruges. Mange arver guldkæder, ringe, ure, brocher og lignende fra ældre generationer, og det er oftest smykker, som man ikke længere går med. Derfor kommer den slags guld ofte til at ligge i en skuffe derhjemme. Ved at sælge guld med tilbagekøb kan man bruge guldet til noget, uden at man skal skille sig helt af med det og træde nogen over tæerne. Hvis guldet er designet af en anerkendt guldsmed som fx Georg Jensen eller Ole Lynggaard, kan du forvente at få mere ved at sælge guld, end blot hvad det er værd i sin vægt.

Ansøg om salg af guld over internettet

Pant i Alt er et godt sted at sælge dit guld. Ikke kun fordi det er sikkert, men også fordi du altid får en kort og gnidningsfri proces. Det er ganske nemt at ansøge om at sælge guld, da det kan gøres via deres hjemmeside. Du skal blot udfylde en formular og vedhæfte nogle informationer om det guld, du ønsker at sælger.  Derefter kan du forvente inden for 48 timer at få et tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at sælge guld. På den måde får du hurtigt en idé om, hvorvidt det at sælge guld kan dække dit behov for ekstra penge nu og her. Hvis du takker ja til tilbuddet om at sælge guld, skal der blot udarbejdes en udbetalingskontrakt, som skal underskrives af begge parter. Derefter får du pengene udbetalt. Det er altså både nemt og hurtigt at sælge guld med tilbagekøb.

Få en fair pris og et godt tilbud

Hvor meget kan du forvente at få udbetalt, når du vælger at sælge guld? Naturligvis er det helt afhængigt af mængden og kvaliteten af det guld, som du ønsker at sælge. Som tommelfingerregel kan du forvente at få op til 50% af tingens værdi udbetalt. Hvad du får ud af at sælge guld, er altså afhængigt af, hvor meget dit guld er værd. Det kan naturligvis være svært at bedømme. Heldigvis får du hos Pant i Alt en vurdering af en uvildig ekspert på området. Det er på baggrund af denne vurdering, at dit tilbud om at sælge guld udfærdiges. Derfor kan du være sikker på en helt fair pris og et godt tilbud, når du vælger at sælge guld hos Pant i Alt. Vil du have en god pris for dit guld, selvom du ikke skiller dig helt af med det? Så sælg guld hos Pant i Alt.

Har du akut behov for penge? Så sælg guld

Som sagt kan det ske, at man får brug for at låne penge. Og nogle gange arter det sig sådan, at man har brug for de ekstra penge nu og her. Det er nok grunden til, at kviklån er så populære, da mange ønsker at undgå ventetiden i banken. Har du akut behov for penge, så er det at sælge guld dog også en god idé og et godt alternativ. Som sagt kan du altid være sikker på en kort og nem proces, ligesom du har det aftalte beløb på din konto inden for ganske kort tid. Så hvis der fx opstår en regning eller en anden udgift, som skal betales nu og her, er det at sælge guld altså en god løsning. Inden du tager et kviklån, er det altså værd at overveje, om du skal sælge guld i stedet.

Fuld frihed til at bruge dine penge

Der kan være mange grunde til, at man vælger at låne penge ved at sælge guld. Det kan eksempelvis være, at man står og mangler kontanter til at betale regninger. En uforudset udgift kan vælte budgettet og medføre, at man bliver nødt til at låne ved at sælge guld med tilbagekøb. Men det kan også være, at man bare gerne vil have lidt ekstra penge mellem hænderne til forkælelse af en selv og familien. Det er faktisk slet ikke afgørende, hvad du skal bruge dine penge på, når du vælger at sælge guld hos Pant i Alt. Du har nemlig fuld frihed til at bruge dine penge, præcis som det passer dig. Hvad enten dine penge skal bruges på en regning, en ferie, en ny taske eller noget helt fjerde, så kan du få de penge, du mangler, ved at sælge guld med tilbagekøb gennem Pant i Alt.