Sådan blev jeg mere effektiv med mobilt bredbånd!

Ligesom rigtig mange andre danskere har jeg en rigtig travl hverdag, i dette indlæg vil jeg løfte lidt af sløret for hvad jeg har gjort for at blive mere effektiv.

For det første har jeg anskaffe mobilt bredbånd, for med mobilt bredbånd har jeg fået mulighed for at komme på internettet, når jeg har tid og lyst. Dette bruger jeg specielt om morgen og eftermiddagen, hvor jeg tidligere har spildt ca. 1 time i toget hver vej, kan jeg nu besvare mails, og lignende. Det gør at jeg ikke har så travlt på andre tidspunkter, jeg kan simpelthen lave ting på de tidspunkter som jeg ikke har kunnet tidligere.

Noget af det jeg har fået mest ud af er at jeg har aftalt med mig selv ikke at kigge på sociale medier, som Facebook, før alt arbejde er ordnet. Selvom jeg ikke er stolt af det, er det desværre noget jeg til tider kan få alt for meget tid at gå med. Efter jeg er begyndt at efterleve dette, har jeg fået frigivet ekstrem meget tid, hvor jeg i stedet kan lave noget fornuftigt. Jeg har været rigtig glad for disse tiltag, og håber at du som læser kan bruge noget af dette, til selv at blive mere effektiv.