Så skal er arrangeres firmafest igen, men jeg slipper denne gang

De tidligere år har jeg eller været dybt involveret når der skulle arrangeres firmafest, på trods af at jeg altid har utrolig travlt med alt muligt andet. For hvor gerne man end ville have at det var omvendt, så kommer arbejde altså før fornøjelse i den sammenhæng.

Men jeg har altså fået lov at slippe i år, og det er jeg rigtig glad for. Chefen har endelig set lyset, og har valgt at punge ud så vi kan hyre nogen til at arrangere det. Og så var det at jeg ikke fik helt lov at slippe alligevel, for chefen har tilsyneladende ikke været i stand til at finde frem til en tilfredsstillende arrangør på egen hånd, så nu er det igen mig som skal sørge for at vores firmafest kommer til at ske.

Jeg har imidlertid de samme problemer med at finde frem til arrangører som chefen.  Uanset hvad jeg søger efter på nettet, så finder jeg intet, og jeg er faktisk så småt ved at give op. Men først end at det går så vidt, så prøver jeg at skrive her, samt andre steder, i håb om at i kan hjælpe. Så kan det jo være at jeg kan vende tilbage til arbejdet igen.