Rengøringsfirma klarer erhvervsrengøring i København

Britt Lederborg er administrerende direktør i et stort revisionsfirma i København, og vi har mødt hende til en snak om rengøringsfirmaer og erhvervsrengøring. Og hvorfor har vi det? Det har vi fordi at Britt Lederborg er et godt eksempel på en chef, der forstår at prioritere, for eksempel når det kommer til erhvervsrengøring på arbejdspladsen.
Britt Lederborg kunne aldrig finde på hverken at bede sine ansatte om at tage en rengøringstjans eller for den sags skyld bruge sort arbejdskraft i stedet for et rengøringsfirma, når det kommer til erhvervsrengøringen af hendes kontorer i København.

Har brugt rengøringsfirma til erhvervsrengøring i København i 15 år

Lige siden Britt Lederborg blev administrerende direktør i revisionsfirmaet har rengøring været højt prioriteret på arbejdspladsen. Hun går meget op i at rengøringsfirmaet holder et højt niveau derhjemme, og lige så, når det kommer til erhvervsrengøringen på kontorerne i København. Britt Lederborg tåler ikke smuds og snavs. Netop derfor har Britt Lederborg også brugt meget energi på at finde frem til det helt rette rengøringsfirma til at klare erhvervsrengøringen på kontorerne i København.

På de i alt 15 år, det er løbet op i, har Britt Lederborg kun gjort brug af to forskellige rengøringsfirmaer i København til at klare erhvervsrengøring af kontorerne. Det rengøringsfirma, som firmaet gjorde brug af da Britt Lederborg startede som administrerende direktør, blev efter et par år skiftet ud med deres nuværende Lau-Ren Rengøringsfirma. Britt Lederborg valgte at skifte det forrige rengøringsfirma ud, da hun ikke mente, at deres niveau inden for erhvervsrengøring af hendes kontorer i København var højt nok. Med deres nuværende rengøringsfirma Lau-Ren, har Britt Lederborg fundet et rengøringsfirma, som hun stoler fuldt og fast på, og som aldrig skuffer hende.

Lau-Ren skuffer aldrig

Det er svært at nå op på samme entusiasme omkring rengøring, som Britt Lederborg besidder. Hun er og bliver glad for hendes valg af rengøringsfirma, og hun understreger flere gange, hvor givende det er, at få udført erhvervsrengøring i København, når man har at gøre med så professionelle mennesker. Det første Britt Lederborg tjekkede hver morgen, når hun ankom til sin arbejdsplads i Købehavn var, om erhvervsrengøringen var udført til punkt og prikke. Det gør hun ikke mere. Britt Lederborg ved at Lau-Ren Rengøringsfirma klarer den opgave, og hun behøver ikke at tjekke.

Britt Lederborg nævner et par forskellige situationer, hvor hun er blevet ekstra positivt overrasket over det niveau af rengøring, som hendes rengøringsfirma har. Hun husker særligt tilbage på en julefrokost, der foregik på firmaets egen adresse i København og som tog lidt overhånd. Man kunne med andre ord tydeligt se, at der havde været fest på kontoret. Med bange sind havde hun mødt ind på arbejde mandagen efter og var overrasket over, hvor pænt og nydeligt der var. Hun var et øjeblik i tvivl om, om det mon var det rigtige sted hun var, da der absolut ingen spor af julefrokost var tilbage.

Must at få udført erhvervsrengøring i København af rengøringsfirma

For Britt Lederborg er det et absolut must at få udført sin erhvervsrengøring af et autoriseret, professionelt rengøringsfirma i København. Hun kunne ikke drømme om nogensinde at spare penge ved at anvende sort arbejdskraft eller for den sags skyld få udført mindre rengøring. For hende har det kæmpe stor betydning for arbejdsmiljøet, at der er rent på arbejdspladsen, og hun mener også, at det gode miljø smitter af på hendes ansatte.