Parterapi og psykoterapi i Hillerød kan betyde en lysere fremtid

Er der knas i ægteskabet, eller spiller fortidens historie en større rolle i nutidens hverdag, så kan du bruge parterapi eller psykoterapi i Hillerød som din vej til et bedre og mere problemfrit liv.

Rigtig mange danskere benytter sig i dag af parterapi, og det gælder også par, der ikke har ”alvorlige” kriser i parforholdet eller ægteskab. Man kan fx også benytte parterapi konstruktivt, hvis man har kommunikationsproblemer eller andet i forholdet, som kan være en destruktiv faktor.

Stort set alle mennesker går rundt og bærer på noget fra fortiden, som forhindrer dem i at have et normalt liv, og her kommer psykoterapi i Hillerød ind i billedet. Flere og flere går nemlig til psykoterapi i Hillerød hos Meant4you, og det kan være til stor hjælp, hvis man ønsker at starte forfra og komme videre med sit liv.

Selvom man ikke lige umiddelbart går rundt og tror, at man har brug for parterapi eller psykoterapi i Hillerød, kan der sagtens ligge noget til grund for, at dette vil være ideelt for at løse underliggende problemer og komme videre i livet mod en lysere fremtid.

4 Comments

 1. Hans siger:

  For nogle år siden havde min kone og jeg en dyb krise i vores ægteskab, og jeg troede ærlig talt ikke, at vi ville overleve den, men med hjælp fra ugentlige parterapisessioner er vi kommet igennem krisen, og vi har det i dag bedre sammen, end vi nogensinde havde før.

 2. Mia Andersen siger:

  Jeg har aldrig helt forstået det der med parterapi – hvorfor kan man ikke bare finde ud af problemerne selv? Altså hvis problemerne i forholdet eller ægteskabet er så store, at man bliver nødt til at have professionel hjælp, burde man så i virkeligheden ikke bare sige, at det var det?

 3. Rikke Hansen siger:

  Til alle der ikke forstår nødvendigheden af parterapi: I har aldrig været i et forhold eller et ægteskab, som I virkelig ville gøre alt for at redde. Det er i hvert fald min holdning.

 4. Pernille Vahlun siger:

  Jeg vil give Rikke ret – man kan ikke sige, at parterapi ikke virker, medmindre man selvfølgelig har prøvet det. Min mand og jeg har gået til parterapi i mange år nu, og det er faktisk det, der har gjort, at vi stadig er sammen den dag i dag.

Comments are closed.