Social Media Marketing og jeres online omdømme er begge alfa omega

Internet eksperter taler i dag om, hvor vigtigt det er at have kontrol over, hvordan ens virksomhed fremstår på internettet, nu hvor de flestes informationskilde er blevet internettet og i særdeleshed søgemaskiner som Google. Når man taler om online tilstedeværelse er der forskellige områder, som er interessante, som eksempelvis virksomhedens online omdømme, og så er der også det store og stadig voksende område Social Media Marketing, som man kan have som del-strategi.

Hvis man kender noget til markedsføring på internettet generelt, så ved man, at Social Media Marketing og administrationen af virksomhedens online omdømme kan påvirke hinanden i en positiv retning, fordi de overlapper hinanden. Hvis en virksomhed er ganske positivt repræsenteret på de sociale medier og måske endda har det integreret ind i den officielle kommunikation mellem virksomhed og kunderne, så vil social media marketing være med til at præge virksomhedens online omdømme i en positiv retning.

Social Media Marketing kan uden tvivl gøre underværker for virksomhedens online tilstedeværelse og online omdømme. Sociale medier som Facebook og Twitters store styrke er, at de er rigtig gode venner med Google og vil derfor altid kunne placere sig ganske højt oppe i søgeresultaterne.

Hvis du som virksomhed kun har en hjemmeside med få informationer på, og i godt kunne tænke jer at blive mere dus med internettet og dets muligheder, så vil en ekspert i Social Media Marketing og online omdømme være et kæmpe spring fremad for jeres online marketing. Der findes dog adskillige andre typer af online marketing, som er værd at undersøge som eks. søgemaskineoptimering, Google AdWords og søgemaskinemarketing generelt.

Når du har et godt tag på dit online omdømme og er velrenommeret gennem Social Media Marketing, så har du et rigtigt godt grundlag for at kunne true dine konkurrenter på markedsandele, fordi i dag bliver de fleste marketing-slag vundet gennem de sociale medier og overordnet hvordan din virksomhed er repræsenteret, når du søger på jeres produkter på søgemaskinerne.

One Comment

  1. Nikolaj siger:

    Det er virkelig en god betragtning det her. Jeg synes også at Social Media Marketing kan være en meget god investering for alle… At det så kan berige dit online omdømme, det er jo kun et plus.

Comments are closed.