Ømme muskler og led ødelægger min træning – hvad kan jeg gøre?

Jeg plages altid af ømme muskler og led efter træning, og jeg synes ærlig talt, at det er ret frustrerende! Det er bestemt ikke, fordi jeg er i dårlig form, for jeg træner 3-4 gange om ugen i en time til halvanden hver gang, så jeg forstår virkelig ikke, hvorfor jeg skal rammes af denne pine. Er der andre, der har været ude for det samme?

Jeg ved selvfølgelig godt, at det er meget normalt at få ømme muskler og led efter træning, men jeg har altid været overbevist om, at det nok skulle forsvinde, når jeg kom i bedre form og mine muskler var vant til belastningen.

Det lader dog ikke til, at denne plan har holdt særlig godt, for jeg har som sagt stadig ømme muskler og led efter hver eneste træning, og da jeg træner hver anden dag, går jeg altså rundt med ømme muskler og led stort set hver eneste dag, hvilket er utroligt demotiverende for mig.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der har været ude for noget lignende, for hvis jeg er den eneste, der har det sådan her, så tror jeg da bestemt, at jeg vil gå til lægen med det.

Jeg er dog ikke særlig meget for at gå til lægen i tide og utide, og det er sådan set også derfor, jeg endnu ikke har fået gjort noget ved mine ømme muskler og led, men hvis jeg fejler noget alvorligt, så er det på den anden side ret dumt, at jeg ikke har fået det undersøgt.

Jeg har en personlig træner, som jeg har snakket med om problemet et par gange, men han siger, at det er helt normalt at have ømme muskler og led, når man er så fysisk aktiv, som jeg er, men det har jeg simpelthen svært ved at tro på.

Som det nok fremkommer af dette blogindlæg, er jeg en anelse desperat efter en mirakelkur mod ømme muskler og led, så hvis du kender et godt middel som modvirker dette, er jeg meget interesseret i at høre fra dig.

Hvis jeg fortsætter med at have ømme muskler og led efter min træning, ender det nok med, at jeg holder op med at træne, og det er jeg selvfølgelig ikke interesseret i.

4 Comments

 1. Trine siger:

  Jeg plages også ofte af ømme muskler og led i forbindelse med min træning, men det har godt nok aldrig været så slemt, som det er hos dig. Hvis jeg var dig, ville jeg snakke med lægen om det.

 2. Susan siger:

  Det lyder da godt nok slemt med SÅ ømme muskler og led. Det er jo tragikomisk, hvis man får ømme muskler af træning, og af denne grund ikke kan fortsætte med sin træning. Jeg ville tage til lægen, hvis jeg var dig.

 3. Johan siger:

  Jeg har faktisk været i samme situation som dig, og jeg har en glædelig nyhed til dig! Mirakelmidlet hedder Atrogel og kan købes hos A. Vogel. Det hjælper netop mod ømme muskler og led.

 4. Mikkel siger:

  Jeg kan også varmt anbefale Atrogel mod ømme muskler og led. En sikker vinder hver gang!

Comments are closed.