Min sidste tur til frisøren gav helt ny frisure og en ny balsam

Jeg elsker at gå til frisøren, og den fantastiske følelse, man har, når man forlader frisøren. Ens frisør bruger jo normalt alle de luksuøse mærker indenfor shampoo og balsam, så det er altid rigtig dejligt at være der.

Min frisør plejer at give mig en rigtig dejlig balsam i håret efter jeg har fået vasket hår, og venter på at skulle op i frisørstolen. Det er dejligt afslappende at sidde og vente på ens hår har taget imod balsammen og man endelig skal hen og klippes.

Normalt får jeg bare klippet spidser, men da jeg for nogle få dage siden sidst var til frisøren, besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve noget helt nyt. Så jeg besluttede sammen med min frisør, at jeg skulle prøve at have kort hår.

Min frisør anbefalede mig at købe en speciel balsam, som skulle være rigtig god til især fint, kort hår, ligesom mit. Jeg er rigtig glad for min nye frisure, og har kun fået positive bemærkninger fra venner og familie. Faktisk har jeg fået mod på at prøve noget nyt igen, næste gang, hvis min frisør foreslår mig det.