Har du hørt om behandling af åreknuder med laser?

Den ny teknologi og forskning gør det hele tiden muligt for lægevidenskaben at udføre nye mirakler. Det har medført, at det i dag er både nemt og hurtigt at få fjernet sine åreknuder. Selvom åreknuder som regel ikke medfører nogle gener, vil mange gerne have dem fjernet af kosmetiske årsager. Ved hjælp af laser er det nu muligt at gå ind og lukke den syge åre, så blodet flyder nye veje, og åreknuden bliver fjernet. Det kræver ikke noget særligt indgreb, blot et lille snit, og de fleste kan være på arbejde allerede dagen efter. Klinikker som kirurgen.dk er eksperter på området og bruger hele tiden de nyeste teknikker og teknologier til fjernelse af åreknuder.

Hvad er åreknuder?

Åreknuder er en ganske hyppig lidelse blandt danskere. Som oftest kommer det med alderen, og kvinder er en smule mere udsatte, end det er tilfældet for mænd. Åreknuder opstår ved, at veneklapperne holder op med at virke. En vene er den blodåre, der skal bringe blodet fra arme og ben tilbage til hjertet. Veneklapperne er en form for ventiler, der skal sørge for, at blodet kun kan løbe én vej – nemlig mod hjertet. Holder disse op med at virke, vil det medføre, at blodet hober sig en smule op i ben og arme, hvorfor der kommer mere pres på årerne. De bliver udvidede og derfor mere synlige, hvilket i sidste ende giver de kosmetiske gener, der er forbundet med åreknuder.

Hør mere om behandling af åreknuder

Behandling af åreknuder med laser er både hurtigt og næsten smertefrit. Man behøver kun lave et lille snit, og derefter fører man en laserfiber ind i åren, der ved hjælp af varme lukker den syge åre. Derved forsvinder åreknuderne. Det behøver altså ikke være besværligt eller smertefuldt at få behandling af åreknuder, sådan som det var tilfældet tidligere. Kontakt en klinik som kirurgen.dk for at få mere af vide om denne type behandling.