Skal du finde mødelokaler og eventfirma i København?

Min virksomhed er en meget lille virksomhed så når vi skal afholde et møde må vi ud og lede efter mødelokaler og eventfirma i København. Vi har haft masser af held med at komme ind nogle rigtig lækre steder. Vi får normalt også en passende størrelse og skal blot booke det et par uger i forvejen, dog har vi haft et par sidste øjeblik situationer, men fik alligevel et ganske godt sted.

Når vi som en lille virksomhed leder efter mødelokaler og eventfirma i København ser vi efter to ting. Det første er at vi gerne vil have muligheden for at kunne fremvise præsentationer fra vores laptop. Den anden er at vi gerne vil have adgang til at kunne tilbyde kolde og varme drikkevarer til vores kunder. Normalt er disse 2 ting opfyldt, men de par gange vi skulle have et lokale i sidste øjeblik måtte vi nedprioritere at kunne tilbyde drikkevarer, fordi det ikke findes alle steder.

Det næste møde vi skal have er ude i Kastrup med en kunde der flyver ind til mødet fra Tyskland og så er vi glade for at kunne finde mødelokaler og eventfirma i København – også i den del af København.