Mangler du et velsiddende jakkesæt? Så få det syet hos Anne Spang

den

For mange er skræddere og skræddersyet tøj noget, der hører fortiden til. Med den store tekstilindustri og de mange muligheder i butikkerne, man kan vælge imellem, er der ikke mange, der tænker på at gå på skrædderen. Men det er nok også, fordi de ikke prøvet. Har man først været til skrædderen og opdaget, hvor flot og velsiddende tøj kan blive, kommer man formentlig igen. Det kan nemlig være svært at finde et sæt tøj, der sidder præcis som det skal, når man går i de almindelige butikker. Hvis man skal have et helt særligt sæt tøj, kan det at gå til skrædderen altså være en mulighed, der er værd at overveje. Eksempelvis hvis du står og mangler et flot og velsiddende jakkesæt, er det oplagt. Skrædder Anne Spang i Holte er nemlig ekspert i netop jakkesæt til både mænd og kvinder.

Et jakkesæt går aldrig af mode

Moden ændrer sig hele tiden. Noget er in, noget andet er ude. Dog er der de få tidløse trends, der altid varer ved. En af dem er jakkesættet. Har man et pænt og stilet jakkesæt, der sidder godt på kroppen, er man sikker på altid at være velklædt. Især inden for herremoden er jakkesættet nemlig noget af det, der har været på dagsordenen i længst tid. Og det er ikke uden grund, for et jakkesæt er både stilet og udsender de rigtige signaler. Samtidig kan et jakkesæt se ud på et utal af forskellige måder, hvad angår stof, snit, materiale, farve osv. Selvom andre i rummet har jakkesæt på, behøver man altså langt fra se ens ud. Sidst men ikke mindst kan et jakkesæt både bruges til hverdag og fest. Derfor bør man have i hvert fald ét velsiddende og flot sæt i garderoben.

Det rigtige sæt til dig og din smag

Når det kommer til jakkesæt, er der mange muligheder at vælge imellem i butikkerne – nærmest for mange. Skal man finde et nyt jakkesæt og prøve en masse, kan man godt sætte en hel dag af til det. Det kan nemlig være utroligt svært at finde lige præcis det sæt, som både passer til en fysisk og psykisk. Derfor giver det mening at gå til en skrædder. Når man besøger en skrædder, får man nemlig ikke kun taget mål. Man kan også selv være med til at bestemme snit, materiale og stil. Det sikrer, at man får et jakkesæt, der passer lige præcis til billedet i ens hoved. Og når man alligevel er ude at bruge de penge, som et jakkesæt nu koster, kan man lige så godt gøre en ekstra indsats for at sikre, at det bliver det værd.

Både til mænd og kvinder

Der er en udbredt opfattelse af, at jakkesæt mest er til mænd. Derfor er det også primært det, man ser, når man kigger efter det i butikkerne. Men jakkesæt kan også sagtens bruges og være rigtig gode til kvinder. Eksempelvis hvis man skal se stilet ud på kontoret eller til en fest, kan et jakkesæt sagtens være oplagt til kvinder også. Sættet skal blot laves, så det sidder pænt og har et mere feminint snit end sædvanligt. Det kan skrædder Anne Spang hjælpe med. Hun har nemlig stor erfaring inden for netop jakkesæt, og det gælder både sæt til mænd og kvinder. Hvis du mangler et perfekt velsiddende sæt, er hun altså den rigtige at tage kontakt til.

Forkæl dig selv med et pænt sæt

Hvis man ikke er så meget til at shoppe, kan det virke uoverskueligt at skulle finde et jakkesæt. Heldigvis kan man kontakte en skrædder og vælge den nemmere løsning. Så er man også sikker på, at man får et sæt, der skiller sig lidt ud fra mængden og ikke mindst passer perfekt til en. Mange tænker fejlagtigt, at skræddersyet tøj er forbeholdt den ypperste overklasse. Dog er det slet ikke så dyrt at få skræddersyet et jakkesæt, som man måske skulle tro. Hvis man sammenligner med de priser, man ser i nogle butikker, er det ikke uoverkommeligt. Det er selvfølgelig selvforkælelse, men det er også noget, som du vil kunne sætte pris på mange gange fremover. Hvis du alligevel er på jagt efter et nyt jakkesæt, er det at gå til en skrædder i hvert fald værd at overveje.