Min kone vil til messe i laserskæring og tig-svejsning

Jeg vil gerne starte dette indlæg med at sige, at jeg har verdens bedste kone. Selvom vi ikke deler samme interesser, prøver hun virkelig at gøre en indsats. Min nyeste passion er laserskæring og tig-svejsning, og selvom jeg ved, at hun synes, at det er rigtig kedeligt, prøver hun alligevel at støtte mig.

Så sent som i går foreslog hun faktisk, at vi skulle tage på en messe sammen om laserskæring og tig-svejsning, og det kunne jeg da ikke sige nej til. Jeg synes virkelig, at det er fedt, at hun gerne vil gøre de her ting sammen med mig, og så slipper jeg jo for at tage derhen alene.

Jeg forstår godt, at hun gerne vil lave nogle flere ting sammen med mig, for jeg arbejder en del, og jeg er næsten aldrig hjemme. Jeg havde dog aldrig regnet med, at hun ville bruge tid på laserskæring og tig-svejsning, men det er overraskende positivt.

Jeg kunne måske også prøve at interessere mig lidt mere for nogle af de ting, som hun går meget op i, men jeg tror bare, at jeg er lidt for egoistisk anlagt til den slags, især når laserskæring og tig-svejsning fylder så meget i min hverdag.

Det må derfor vente, til vi har været til messen om laserskæring og tig-svejsning. Så kan det være, at jeg også kan vise lidt interesse for hende, for det fortjener hun virkelig. Tænk at hun elsker mig så meget, at hun gider at bruge tid på noget, som egentlig ikke interesserer hende.

Det ultimative ville dog være, hvis hun til messen begynder at blive oprigtigt interesseret i laserskæring og tig-svejsning, for så har vi jo en fælles hobby, og så kan vi også snakke lidt mere om det. Jeg er faktisk overbevist om, at messen nok skal skabe interesse.