Jeg er helt tosset med læderarmbånd og halskæder til mænd

Giv mig 5 minutter af din tid til at fortælle dig om min fascination af læderarmbånd og halskæder til mænd, så vil jeg til gengæld være dig evigt taknemmelig og samtidig være glad for, at du har givet mig noget af din værdifulde tid.

Når jeg er ude at ose og ser en butik, der har halskæder til mænd eller bare sælger læderarmbånd, skal jeg lige hen og se om der er noget nyt, som jeg ikke har set andre steder og så selvfølgelig også købe et eksemplar. Det er ikke en kompulsiv trang til at købe købe købe. Det er såmænd bare en hobby, som jeg bruger meget tid på. Nogle samler frimærker andre mønter.

Jeg samler halskæder til mænd og læderarmbånd. Det er min store last om du vil det.

Jeg kan ikke forklare i ord, hvorfor jeg har så stor en interesse i læderarmbånd, og hvorfor jeg elsker halskæder til mænd så meget som jeg gør, men det er en af de der ting, man ikke kan forklare med ord. Du ved når man står foran det og man har det i hånden har man bare sådan en dejlig følelse i kroppen, det er såmænd det hele.