Låsesmed i København til avanceret elektronisk låseteknisk arbejde

Vi er en større virksomhed som skal have nyt låsesystem. Det nuværende er gammel og slidt, og systemet med en masse forskellige nøgler i forhold til adgangsbegrænsning, er meget svært at administrere. Således har vi besluttet at det hele skal foregå elektronik med nøglekort eller lignende, og vi leder nu kun efter en låsesmed i København som kan håndtere en sådan opgave.

Jeg er naturligvis ansvarlig for at få det til at ske, eller ville jeg jo ikke skrive her. Sagen er jo den at jeg ikke rigtig kender nogen låsesmed i København, eller noget andet sted for den sags skyld, så hvis jeg kan få kradset et par anbefalinger ind, vil det naturligvis være en stor hjælp. Vi har jo sådan set en meget god idé om hvad de er vi skal have, vi skal bare finde nogen til at installere det.

Således vil jeg slutte af nu med en sidste kommentar. Hvis du kender en god låsesmed i København som har kompetencerne til at installere sådan et elektronisk låsesystem og ikke er begrænset i forhold størrelsen af opgaven, så vil jeg og alle andre involverede sætte storpris på din hjælp, så smid fluks en kommentar og fortæl. Så vil vi til gengæld være oprigtigt taknemmelige.