Om at låne penge: Skal jeg vælge et mikrolån eller et sms lån?

For nogle uger siden forsøgte jeg forgæves at låne penge i min bank, og jeg har derfor brugt de sidste par uger på at finde ud af, hvor jeg så kan låne penge henne, for det er jo ikke for sjov, at man har brug for at låne penge. Egentlig var planen blot at tage et mikrolån i min bank, men de afslog mig pga. deres egen dårlige økonomi, men nu tror jeg, at jeg har fundet på noget meget bedre, nemlig et sms lån.

Jeg har som sagt brugt de sidste par uger på at finde ud af, hvad jeg nu skulle gøre, og jeg tror heldigvis, at jeg endelig har fundet svaret. Hos Ferratum kan man nemlig låne penge nemt og hurtigt, hvilket lige præcis er det, jeg har brug for lige nu, og man kan vælge mellem mange forskellige typer lån, herunder det mikrolån, som jeg ikke kunne tage i min egen bank. Derudover er jeg også blevet introduceret til det såkaldte sms lån, som skulle være en rigtig nem måde og låne penge på hurtigt.

Efter at have brugt det meste af formiddagen på at læse om alt fra mikrolån til sms lån er jeg faktisk lidt i tvivl om, hvilket lån jeg skal tage. Min oprindelige plan var jo at tage et mikrolån, men det var før, jeg vidste, at jeg også kunne tage et sms lån, og jeg må ærligt indrømme, at et sms lån lyder meget tiltrækkende, men det gør et mikrolån sådan set også.

Umiddelbart ved jeg ikke helt, hvor stor forskellen egentlig er på de to lån, men jeg ved så meget, at man ved et sms lån ansøger om lånet via sms, hvorefter man hurtigt derefter vil modtage en sms, hvori der står, om man er godkendt til at låne penge eller ej.

Jeg har selvfølgelig tjekket, at jeg var kvalificeret til at låne penge hos dem, for ellers ville det jo være lidt dumt at begynde at spekulere i, om jeg skulle tage et mikrolån eller et sms lån.

Som sagt er jeg ret i tvivl om, hvilket af de to lån der vil være til størst gavn for mig og min økonomi, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre nogle eksperters mening. Skal jeg vælge at låne penge via et mikrolån eller et sms lån?

4 Comments

  1. Henrik Nielsen siger:

    Hvis jeg var dig, ville jeg helt klart vælge at tage sms lånet, især når du skriver, at du har brug for pengene hurtigt. Det er helt klart både den nemmeste og hurtigste løsning, hvis man akut står og mangler penge.

  2. Signe Thormod siger:

    Jeg vil mene, at det kommer meget an på, hvor mange penge du har behov for at låne, samt hvor du vil tage lånet henne. Renterne kan nemlig være meget forskellige, så det ville jeg lige undersøge nærmere, hvis jeg var dig.

  3. Ditte Silau siger:

    Nu har jeg ikke ret meget forstand på de forskellige lån, men jeg har en gang før prøvet at tage et sms lån, og det gik helt smertefrit for sig, så det kan du jo prøve.

Comments are closed.