Kundetæller – Hvordan virker sådan et stykke vidunderelektronik?

Jeg har besluttet at jeg gerne vil have en kundetæller i min lille butik. Det er jo ikke altid mig som står bag disken, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvor mange salg der blive lavet i forhold til besøgende, hvor mange besøgende der er, hvor meget de køber, og alt sådan noget. Når jeg selv står bag disken er det jo let nok, men det er straks sværere når jeg ikke er der.

Det er jo ikke fordi at jeg ikke stoler på mine ansatte, men man kommer let til at vride sandheden til ens egen fordel, ofte ganske ubevist. Dette burde en kundetæller jo kunne hjælpe med. Jeg har da også fundet et sted hvor jeg kan købe en sådan elektronisk dims, men jeg synes ikke helt at den lever op til det jeg gerne vil have, ifølge hvad jeg har fået at vide om hvordan den virker.

For denne kundetæller, som så mange andre er jeg sikker på, tæller jo i begge retninger, hvilket betyder at jeg ikke kan være sikker på præcis hvor mange besøgende jeg har haft. Det er et problem som jeg gerne vil have løst, men jeg ved ganske enkelt ikke hvordan, hvorfor jeg nu skriver her for råd og vejledning.