Nu skal vi være sunde igen med det helt rette kosttilskud

Som nyudnævnt sundhedsrepræsentant for firmaet, har jeg besluttet mig for at sundheden også skal omfatte min egen familie. Jeg har derfor i fredags været forbi en helsekostforretning, og købt kosttilskud til os. Jeg fik nogle rigtig gode råd med på vejen omkring, hvad jeg skulle gå efter, når jeg køber sådan noget.

Jeg har også købt noget kosttilskud til mine kolleger på arbejdet, og sørgede for at købe en masse forskellige slags, så man selv kan vælge, og jeg håber, det kommer til at falde i god jord, for de fleste af os spiser morgenmad på arbejdet, eller også bliver der arbejdet til rimelig sent, og så ved jeg, det kan være rart lige at få et ekstra sundhedsboost.

Jeg havde på ingen måde forventet at blive guidet så meget, da jeg gik ind i helsekostforretningen, men jeg fik næsten alt at vide, hvad der er værd at vide om sundhed og helse og kosttilskud. Til min familie købte jeg fiskeolie, som er godt for hukommelsen og koncentrationen, og som jeg købte primært på grund af mine sønner, som jeg selvfølgelig gerne vil have klarer sig godt i skolen, og baldrian, som skulle virke beroligende, hvis man har svært ved at falde i søvn om natten.

Om nogle dage eller uger, kan man forhåbentlig begynde at mærke virkningen af det kosttilskud, vi er begyndt at tage. Virkningen af for eksempel baldriandråberne kunne jeg dog mærke allerede første dag, og det var rigtig rart at kunne falde så hurtigt i søvn, og jeg glæder mig til at min krop har lært at tage i mod fiskeolien.

One Comment

  1. Solveig siger:

    Rigtig god idé med en sundhedsrepræsentant. Det vil jeg da foreslå på mit arbejde. Er selv stort tilhænger af kosttilskud, og har altid samme positive oplevelse, når jeg besøger min helsekostforretning. 🙂

Comments are closed.