Kosmetisk tandbehandling i narkose – løsningen på min tandlægeskræk?

Som overskriften antyder, er jeg ganske tandlægeskræk, faktisk får jeg kuldegysninger og angstanfald bare ved tanken, om at skulle til tandlægen. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg har det sådan. Måske har en skole tandlæge i sin været lidt for hårdhændet, jeg ved det ikke, men uanset hvad grunden må være, er det sådan det er. Og jeg skal til tandlægen, for mange års manglende tandpleje har altså sat sine spor. Jeg talte med tandlægen i telefonen, for jeg kunne altså ikke møde op personligt, og hun sagde at de har stor erfaring med tandlægeskræk, og at de blandt andet kan tilbyde tandbehandling i narkose.

Det løser jo i hvert fald størsteparten af problemet, men jeg skal jo også få mig selv til at møde op. Selv om der i høj grad er tale om kosmetisk tandbehandling, er det stadig utrolig vigtigt at jeg får det gjort, og med det i baghovedet kan det være ,at jeg lige netop kan tvinge mig selv til at dukke op.

Men hvad nu hvis jeg ikke kan? tandlægen kan jo ikke komme på hjemmebesøg, eller det har jeg i hvert fald aldrig hørt om. Er det mon muligt at få nogen til at komme og hente en, og muligvis give mig noget beroligende? Hvem skal man tale med om den slags? Nuvel, jeg glæder mig til denne kosmetiske tandbehandling i narkose forhåbentlig er overstået, for jeg går og gruer for det konstant. Og frygten for at jeg ikke er i stand til at dukke op, er næsten værre en frygten for selve behandlingen.