Kontorrengøring der hjælper din hverdag

Alle professionelle virksomheder har brug for kvalificeret kontorrengøring. Det måtte vi sande i vores egen lille virksomhed på cirka 15 mand, hvor vi primært beskæftiger os med salg af online løsninger af forskellige art. Vi havde i lang tid ikke ansat et rengøringsfirma til at tage sig af vores kontorrengøring, dette resulterede i at vores kontorer ikke blev støvsuget, vinduerne blev snavset, skraldespandene blev ikke tømt i tide, dette skyldtes primært fordi at vi stort set ikke kunne blive enige om hvem der skulle tage sig af disse arbejdsopgaver.

Da mange mente at rengøring ikke lå i deres arbejdsbeskrivelse, det gjorde det da heller ikke, men det er vel ikke for meget at forlange at i en lille virksomheds som vores, giver man lige en ekstra hånd hvor det kræves, og det uanset om det er rengøring eller ej.

Nye tider
Derfor kunne vi godt se at vi skulle til at hyre et rengøringsfirma til at rengøre vores kontorer, så at vi igen kunne koncentrere os det vi var bedst til.  Derfor satte vi os sammen med et anbefalet og kompetent rengøringsfirma som kunne varetage vores behov og ønsker, vi havde en tæt dialog med rengøringsfirmaet, så de kunne blive familiær med det vi gerne ville have gjort rent. Det var mildest talt en god samtale vi havde med firmaet da de ikke havde noget problem med at skræddersy en løsning til vores behov, og derfor blev det aftalt at de skulle tage sig af pc-rens, vinduesvask (en gang om måneden), støvsugning, udskiftning af håndklæder, og udtømning af skraldespandene en gang om ugen. Derudover blev vi tilknyttet en inspektør som sørgede for kvalitetsrapporter og kontrol med rengøringsassistenterne, for at opretholde den høje standard som de var kendt for.

Derfor er jeg den dag i dag meget glad for at vi har valgt en god og solid rengøringspartner til vores kontorrengøring.