Se nu at få købt den solfilm, siger jeg til ham igen og igen

Okay, nu har min mand fablet om solfilm lige siden vores meget varme biltur til Italien i sommer. Bilen var simpelthen så varm, at vi næsten ikke kunne trække vejret.

Vi havde ikke solfilm i bilen, til min mands store fortrydelse. Han havde snakket om, at man vistnok kunne få noget til ruderne for at skærme for solen men samtidig kigge ud, men det var selvfølgelig først efter ferien, han fandt det helt rigtige.

Men så blev det jo efterår og vinter og så glemte jeg alt om den varme biltur uden solfilm. Men nu er min mand begyndt ikke bare at tale om rudetoning, men også at gøre noget ved det. Det er fint med mig, bare han står for det.

Han kigger hele tiden på nettet efter gode tilbud på solfilm, og kalder mig hen til computeren i et væk. Jeg har sagt til ham, han bare skal købe det bedste han kan finde, det skal nok komme på fælleskontoen! Jeg ved ikke hvor han tøver, der er vist ingen tvivl om vi kan køre nogen som helst steder uden solfilm alligevel. Så nu må han se at købe noget i en fart, så vi kan tale om noget andet.