Julefrokost events – Leder er en rigtig god event arrangør

Sidste år da jeg skulle arrangere julefrokost, endte det med at blive lidt af en farce. Jeg havde været for sent ude med at bestille en event arrangør, så jeg var godt stresset. Til sidst fik jeg fat i en arrangør, til en fuldkommen vandvittig pris. Han lovede til gengæld at sørge for det hele, så jeg betalte gerne prisen.

Det skulle dog vise sig at blive alt andet end lovet. I lokaler der var helt til hundene og om skulle deles med alt for mange andre mennesker, sad vi så og stak i nogle kedelige købefrikadeller, en flæskesteg der var mere fedt end kød, og så videre i samme stil. Det var ikke okay, og derfor betalte jeg også kun hvad jeg syntes var rimeligt. det har åbenbart ikke været et helt lovligt arrangement, for jeg er aldrig blevet opkrævet yderligere for denne julefrokost.

Hvorom alt er betyder dette naturligvis at jeg er på forkant med tingene i år, og derfor leder jeg allerede nu efter en erfaren event arrangør. Jeg har hørt gode ting om City Selskabslokaler, men jeg vil egentlig høre nogle anbefalinger før end at jeg tager en beslutning, om hvem som skal arrangere årets julefrokost for mig.