Jeg har fundet det perfekte flyttefirma i København til studerende

Mange unge oplever at skulle flytte utrolig meget. Det er en naturlig konsekvens af at skulle uddanne sig alle mulige mærkelige steder i Danmark og til tider i udlandet. Mange for hjælp til flytning af mor eller far, men ofte står man også i den situation at man må betale sig fra det, og det er her at man nogle gange kommer til at stå med håret i postkasse. Personligt bor jeg i København, og leder derfor efter et flyttefirma i København, for jeg kan nemlig ikke få hjælp.

Der er nemlig ikke nogen i min omgangskreds som har bil, og kun ganske få som har kørekort. Jeg har overvejet om man ikke kunne leje en varevogn, men det er faktisk også ganske dyrt, så hvad er der så tilbage? Flyttefirma København, hverken mere eller mindre.

Da jeg først ringede til dem og klagede mine sorger, var de ærlig talt ikke til meget hjælp. Jeg tænker at jeg nok ikke er den første som prøver at prutte om prisen, så det er jo forståeligt nok, men da jeg fortalte at jeg var studerende og ikke rigtig havde nogen til at hjælpe, så ændrede tonen sig. Flyttefirma København fortalte at de ikke kunne give mig nogen større rabat, men de havde et billigt alternativ til den måde det almindeligvis foregår.

Flyttefirma København parkerede ganske enkelt en stor trailer foran hvor jeg boede, og så var det ellers bare op at fylde den op. Jeg skulle så bare ringe når jeg var færdig, og så ville de flytte den hen til min nye bopæl så hurtigt som muligt.

Det virkede bare. Naturligvis havde jeg da foretrukket at jeg ikke selv skulle slæbe, men når nu det ikke kunne være anderledes, så var det altså en stor hjælp. Tak Flyttefirma København.