Jakker med tryk – Tryk af Gentoo Linux logo på in læderjakke

Jeg er meget stor fan af Gentoo Linux. Jeg synes ganske enkelt at det er det mest geniale styresystem nogensinde. Derfor kunne jeg også godt tænke mig at promovere det noget mere ved at få trykt Gentoo logoet på bagsiden af min læderjakke. Men jakker med tryk er åbenbart en kompliceret opgave.

Jeg fik jo først idéen netop fordi at jeg så en annonce for jakker med tryk online. Jeg kontaktede den for at høre mere, og fandt ud af at de kun kunne lave tryk på de jakker de selv sælger. Det var jo lidt af et nederlag, men nu har jeg fået idéen og så skal det sgu også ske, og jeg så selv skal lave et af disse strygetryk, men det er naturligvis en nødløsning.

Hvorom alt er, skriver jeg naturligvis her for at promovere Gentoo Linux, men også for at få hjælp til at få først min idé ud i livet, for jeg ser helst af det bliver gjort ordentligt. Men da jeg ikke ved hvem jeg skal kontakte for at få det gjort, har jeg altså brug for hjælp. Så hvis du har et godt råd eller et tip i forhold til hvem som kan lave jakker med tryk, vil jeg være meget taknemmelig.