Skal min mand og jeg fortsætte med individuel terapi?

Det virker måske som et lidt underligt spørgsmål at komme med til en vildt fremmed læser, men sagen er den, at min mand og jeg i nogle måneder har modtaget parterapi, og personligt føler jeg ikke, det har hjulpet. Jeg har stadig følelser for ham, og jeg kan også huske, hvorfor vi forelskede os i sin tid. Jeg overvejer, om vi skulle få individuel terapi. Det er noget parterapeuten tilbyder i forlængelse af “behandlingen”.

Det kan jo godt være, at lige netop individuel terapi er dét, der skal til. Vi er begge klar til at kæmpe for vores forhold. Ikke mindst for vores børns skyld. Vi kommer begge fra familier og vennekredse, hvor skilsmisse er meget sjældent, så at vi har problemer i vores forhold er ikke noget, vi snakker højt om, selv om vi måske burde.

Vi har de tre muligheder: vi kan enten fortsætte med parterapien, vi kan gå over til at få individuel terapi, altså samtaler med terapeuten hver for sig, og så kan vi helt droppe det. Sidstnævnte kan desværre resultere i, at vores forhold går i stykker, så det er en rigtig svær beslutning synes jeg.