En indisk restaurant i København

den

Jeg har været på utallige indiske restauranter i København, men jeg må sige, at én var og er helt klart min favorit. Det tog dog lang tid at finde den, da jeg besøgte ca. 10 andre indiske restauranter i København før den. Men min søgen er stoppet og mit stamsted fundet.

 

En god indisk restaurant i København er svær at finde

En indisk restaurant i København er ikke svær at finde – men en god indisk restaurant i København er! Jeg prøvede mange, før jeg fandt den ultimative smagsoplevelse. Den første jeg besøgte lå i Frederiksberg – den var hyggelig og indbydende, men desværre var maden en vattet oplevelse. Deres Butter Chicken mindede mere om en form for puré end egentlig sovs, og deres Masala var lavet uden ingefær og hvidløg. En indisk restaurant i København skal som minimum kunne servere et måltid mad, som indeholder de rigtige ingredienser. Det var ikke tilfældet på Frederiksberg.

Derefter prøvede jeg Nørrebro, som skulle have et sted, som var kendt som en lækker indisk restaurant i København. Jeg måtte dog gå skuffet derfra, da jeg ikke havde lyst til at indtage et måltid på deres restaurant. Servicet var beskidt, der var ikke ryddet op og personalet var dovent. Jeg smuttede inden jeg nåede at smage maden, men jeg vil gætte på, den ville have været uspiselig.

En lækker indisk restaurant i København var efterfølgende svær at finde. Jeg prøvede mange andre steder, men de levede ikke op til mine forventninger.

Til sidst besøgte jeg Punjab Indian Restaurant i Valby, som viste sig at være et hit. Det er en fantastisk indisk restaurant i København, og de har det hele! Jeg kunne mærke fra starten af, at de havde styr på sagerne. Maden var sublim og personalet var venligt. Det kan helt klart anbefales. En indisk restaurant i København, der er i særklasse.