Hvorfor skal du have en dørtelefon i et erhvervssammenhæng?

En dørtelefon skaber sikkerhed. Både i privaten, og du ikke ønsker at lukke hvem som helst inden døre. Dette er særligt vigtigt hvis du ofte oplever at fremmede skal ind i din opgang. Derforuden er en dørtelefon også vigtig i forhold til virksomheder. Også ved virksomheder kan der komme besøgende af den ene eller anden årsag. Til møder, familiemedlemmer eller levering. Man ved aldrig hvem som kommer på besøg. Derfor bør man ikke lade alle rende ind og ud, uden at tjekke deres foretagende i bygningen. Her oplever nemlig mange at få stjålet diverse ting og sanger. Sidst bør man også bør man også sætte sine medarbejders sikkerhed i højsæde, da man også ønsker at give dem et trygt miljø, hvor de ikke skal frygte for at få stjålet deres ejendele.

En dørtelefon skaber tryghed

Som teknologien har sat sit præg er det kun blevet mere populært med en dørtelefon. Den skaber trygge rammer, og sikrer at ikke hvem som helt bliver lukket ind i bygningen. Eksempelvis når medarbejderne går til frokost, skal på toilettet eller tager en pause. De skal kunne forlade deres skrivebord med ro i sindet. Ved at kontrollere adgangen i bygningen, kan med derved sikre de ansatte at de er i trygge hænder. Tricktyve har mange måder hvorpå de kan stjæle diverse genstande og ejendele, så man har god grund til at være utryg, når man forlader sine ting.

En dørtelefon kan have mange funktioner

En dørtelefon kan have mange funktioner. Den kan både have videoovervågning, så man kan se personen som kommer ind, og man kan også høre personens stemme. På den måde kan man tjekke personen som vil ind i bygningens agende samt deres væremåde. Det er også nemt at genkende folk hvis der er videoovervågning. Med en dørtelefon skræmmer man også tyven væk. Hvis de kan se at der er en avanceret dørtelefon, så vælger de som regel et sted, hvor det er mindre besværligt at komme ind, uden nogle bemærker dem.

Kom tyven i forkøbet med en dørtelefon

En dørtelefon kan altså skræmme tyven væk. Jo flere sikkerhedsforetagende du har omkring din bygning, desto mindre chance er der for tyveri. Det kan eksempelvis være overvågning og specielt skildring med overvågning. Det kan også være smart at have give medarbejderne en elektronisk nøgle med tilhørende kode.

På den måde kan en tyv ikke komme ind ved at få fat i en nøgle med mindre de kender koden. Derforuden kan man nulstille disse nøgler, således at medarbejdere som ikke arbejder der længere, heller ikke kan komme ind. Der er mange sikkerhedsforanstaltninger man bør foretage når det kommer til beskyttelse af virksomheden, medarbejderne og de ting i opmagasinere. En dørtelefonen er starten men fyld gerne på med sikkerhedsudstyret. Kom på den måde tyven i forkøbet, og skræm dem væk.

Skab et trygt arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er lig med trygge medarbejdere. Der kan også være mange ansatte som arbejder med opgaver eller dokumenter som ikke bør komme i fingrene hos andre. En dørtelefon kan sikre at der ikke er nogle som kigger de ansattes computere igennem.

Få en låsesmed ud og find den bedste løsning

Et er at have en dørtelefon. Dette er et godt sted at starte når man vil øge sikkerheden i bygningen og skabe et trygt arbejdsmiljø. Du kan få en låsesmed ud og få ham/hende dig til at give dig et uforpligtende tilbud på, hvilke sikkerhedsforetagende der kunne være fordelagtige for bygningen. Det kan også være for at finde den bedste dørtelefon. En god låsesmed er KeyPartner. Du kan læse mere om Keypartner og dørtelefoner her!