Hvor skal man holde det næste firmaevent? Hvad med Vejrø?

Det kan være svært at beslutte sig for hvor man skal afholde det næste firmaevent. Det er vigtigt at det er et sted hvor medarbejderne kan have det sjovt, så det øger tilfredsheden. Et dårligt firmaevent kan nemlig reflektere negativt over på virksomheden, hvilket man selvfølelig ikke ønsker. Så hvis man er blevet sat til at arrangere en unik oplevelse, så kræver det lidt tænke tid.

Det perfekte sted til et firmaevent

Hvis man gerne vil gøre noget helt specielt for sine medarbejder, så er Vejrø en unik mulighed. Det er det perfekte sted til at holde et fantastisk firmaevent. Med et lækkert resort i smukke omgivelser, så kan man ikke ønske sig bedre forhold. Denne ø byder nemlig på en smuk natur og mulighed for en masse sjove aktiviteter. Derudover er der faciliteterne til at holde produktive møder og selvfølelig holde et brag af en fest. Hvad mere kan man forlange.

Mange forskellige aktiviteter

Af aktiviteter kan man blandt andet gå på forskellige typer jagt, lerdueskydning og lave mad ude i det åbne. Derudover kan man også få arrangeret sjove teambuilding aktiviteter, så man kan få sammen tømret medarbejderne. Hvis medarbejderne har et godt forhold ude for arbejdspladsen, så kan det være med til at øge medarbejdertilfredsheden. Et firmaevent på Vejrø kan altså være en god investering, ikke bare på medarbejderne, men også deres fortsatte loyalitet overfor virksomheden.

Mulighed for total afslapning

Udover at have det sjovt, så får medarbejderne også mulighed for at slappe af og geare helt ned. Det kan være godt med en pause, i en ellers stressfuld hverdag. F.eks. er der mulighed for solbadning på de smukke strande på øen. Men det er ikke det eneste, man kan nemlig også få god mad fra deres rustikke køkken Skipperly. Her kører de med et koncept, som de kalder ”fra mark til mund”.

Typisk vil man sejle med en båd derhen, men det er også muligt at flyve. Der er nemlig en landingsbane på øen. Hvis man ikke lige selv står inde med et fly eller en helikopter, så kan man booke det igennem et eksternt bureau.

Man kan læse meget mere om mulighederne for et unikt firmaevent på Vejrø Resorts hjemmeside. Det er også der man kan foretage en bookning eller finde deres kontaktoplysninger, hvis man har nogle spørgsmål. En ting er sikkert, Vejrø kan danne ramme for et helt specielt firmaevent.