Har du lyst til indisk take away i København?

Indisk take away er blevet meget populært i København, og der er mange muligheder rundt omkring byen. Men hvorfor er det egentligt så populært? Og hvordan er det kommet til Danmark? Der er mange spændene retter, og nogle af dem er mere kendte end andre. Indien er et kæmpe land og dette er reflekteret i det indiske køkken – det er nemlig et bredt køkken.

 

Grunden til at du nu kan finde en række steder med indisk take away i København, det er formentligt Indiens forbindelse til England. For i tidernes morgen var det en engelsk koloni, og det betød at der var mange englændere i Indien. Når de så kom hjem, så begyndte der at opstå et behov for indisk mad, hvilket siden da bare er vokset. Med vores politiske samarbejde med Englænderne og da vi er geografisk tæt på dem, så har denne trend naturligvis bevæget sig til Danmark.

 

Hvad skal du vælge?

Da det er så bredt et køkken, så er der også mange forskelle på de forskellige take away muligheder i København. Mange steder vælger eksempelvis, at de enten laver sydlig eller nordisk mad. Der er nemlig en betydelig forskel, da det sydlige køkken er baseret på linseretter og ris. Det nordlige køkken derimod, det er baseret mere på karryretter og brød.

 

Da indisk take away i København er blevet så populært, så findes der mange udbydere. Men ligesom med alle andre køkkener, så er kvaliteten varierende. Hvis man ønsker at smage autentiske retter, så kan det godt betale sig at lave lidt research. For der er ingen tvivl om, at der efterhånden findes mange steder der blevet stærkt inspireret af den danske madkultur. Dermed kan det være svært at smage den store forskel.

 

Få indisk take away i København hos Kashmir

Som allerede nævnt, så er kvaliteten og autenticiteten vigtig. Det kan være altafgørende for din oplevelse med indisk take away i København. En af de steder, hvor dette er på plads, det er Kashmir indisk restaurant. De har nemlig en stor respekt for de traditionelle opskrifter, som sammenkoblet med gode råvare. Her vil du få en oplevelse af at være i Indien – uden rent faktisk at være det selvfølelig.

 

Godt til vegetarer

Deres retter er både præget af gamle klassikere, men også originale retter. Der er noget til alle og enhver, så du skal ikke være bekymret for ikke at finde noget du kan lide. Hvis du er en vegetar, så er indisk take away i København den perfekte løsning. Dette skyldes nemlig, at Indien har mange vegetariske indbyggere, som dermed har haft en stor indflydelse på deres kogekunst. Derfor vil du kunne finde en masse retter uden kød, og de vil typisk være mere velsmagende end hvad du er vant til.

 

Spis derhjemme

Det fede ved at bestille indisk take away i København, det er selvfølelig at du kan tage det med hjem. Så kan du spise den lækre mad mens du nyder en god film eller måske har du bare har lyst til at være alene med din partner/venner. Det er også en super løsning, hvis du får gæster, men ikke har tid til at lave maden selv. Selvom det ikke hjemmelavet, så vil du med garanti blive populær, hvis du køber indisk take away hos Kashmir.