Vi tilbyder dig hageforstørrelse, botox og fedtsugning

Vi oplever, at mange har et ret snævert eller misforstået indtryk af kosmetiske indgreb. Nogle mener, at det er meget begrænset, hvad man kan udrette med kosmetisk behandling. Andre siger, at det er dyrt, farligt eller lignende. De misforståelser vil vi dog godt afkræfte. Denne artikel nævner hageforstørrelse, botox eller fedtsugning, men viften af indgreb er langt bredere, og mere veludviklet end nogensinde før. Hos Cosmedia er vi stolte af at kunne tilbyde dig information omkring kosmetiske indgreb, som ofte udføres til en god pris!

Hageforstørrelse – Noget for dig?

Hageforstørrelse er ikke noget kompliceret indgreb. Og hageforstørrelse er hverken mere eller mindre end, hvad der ligger i ordet, nemlig forstørrelse af hage. Vi stiller ikke spørgsmål tegn ved, hvorfor du vælger den behandling du vælger, vi sørger blot for, i samarbejde med dig, at give dig en henvisning til en klinik, der kan sikre dig et så positivt og tilfredsstillende resultat som muligt.

Botox – Hvorfor?

Botox er en væske, som kan bruges til at forbedre udseendet af din hud. Med botox kan man således ‘stramme op’ på dit ansigt, og derved fjerne rynker blandt andet, men også gå ind og fremhæve eller skjule bestemte ansigtstræk. Tag det som en fintuning af hele din udstråling!

Fedtsugning – Slankekurens overmand

Fedtsugning er en meget kendt behandling. Med en fedtsugning kan fedme, eller bare uønskede kilo, fjernes gennem et relativt enkelt indgreb. Måske har du mange overflødige kilo siddende, måske kun lidt. Hvad enten det er frivilligt, eller ufrivilligt, så kan fedtsugning mange gange løse problemerne på en måde, som en slankekur ikke kan. Og så vil vi egentlig også hellere anbefale dig en fedtsugning, det er livskvalitet!