Guide til Nygart på de sociale medier

Har du en interesse for plastikkirurgi, så ved du sikkert, hvem Nygart er. Nygart er et af Danmarks største privatklinikker specialiseret inden for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi. Der er imidlertid højst sandsynligt ikke alle afkroge af virksomheden, du har udforsket til ende. Det giver klinikken dig muligheden for at gøre på den lange række af sociale medier, hvor den er til stede.

På disse medier bliver du – på forskellig vis – klogere på, hvad privathospitalet står for, og hvad du kan forvente, hvis du vælger selv at komme under kniven hos en af dens mange dygtige kirurger specialiseret inden for plastikkirurgi.

Bliv taget i hånden af denne social media-guide

Du vil her få en guide, der fortæller, hvad du kan forvente dig at blive klogere på om Nygart på hver af de – kendte såvel som mindre kendte – sociale medier, hvor Nygart er til stede og fodrer dig med det sidste nye om klinikkens gøren og laden.

Facebook:

Selvfølgelig (fristes man næsten til at sige) er Nygart på Facebook. I skrivende stund følger intet mindre end 16.785 personer virksomheden på dette sociale medie, hvor Nygart er flittig til at udgive nyheder om klinikken og tager dig bag kulissen, så du altid er opdateret på, hvad den foretager sig. Se Nygarts Facebook-profil her.

Instagram:

Nygart er også på Instagram. Det visuelle medie gør sig godt til Nygarts hyppige opdateringer, da det for Nygart er vigtigt at vise PRÆCIS, hvad man kan forvente sig af et behandlingsforløbet på klinikken. Og ja, den bedste måde at vise dette på, er selvfølgelig gennem billeder. Som bekendt siger de nemlig mere end tusind ord. Se Nygarts Instagram-profil her.

Trustpilot:

Anmeldersitet Trustpilot har ikke bestilt andet end at vokse sig større og større de senere år. Sitet udgør mange firmaers største frygt, da det er en platform, hvor forbrugerne har al magten og kan skrive om firmaet, lige hvad der passer dem. Et sådan anstrengt forhold til Trustpilot har Nygart dog langt fra. Klinikken kan nemlig fremvise prangende anmeldelser. Ud af i alt 21 anmeldelser har Nygart et gennemsnit på 4 ud af 5 stjerner. Se Nygarts Trustpilot-anmeldelser her.

MyLooks:

Nygart er anmeldersitenes ven. Også på kosmetik-anmelder-sitet MyLooks har Nygart kronede dage. 5 ud af 5 stjerner på baggrund af i alt 91 anmeldelser behøver vist ikke nærmere forklaring. Folk, der har været under kniven hos Nygart, er enige om, at Nygart ved lige, hvordan en god operation “skal skæres” – for lige at blive i kniv-metaforen. Se Nygart på MyLooks her, her og her.

YouTube:

Nygart gør sig også godt i levende billeder. Måske fordi Nygart er en meget levende virksomhed, hvor der altid er fart på og mange klienter, der skal tages kærlig hånd om. På sin YouTube-kanal finder du et utal af informative videoer, der gør dig klogere på, hvad en kosmetisk undersøgelse og en plastikkirurgisk operation hos Nygart indebærer. Se Nygarts YouTube-kanal her, og se denne video, hvor reality-kendissen Anna Due ridser op, hvordan hendes forundersøgelse forud for en brystforstørrelsesoperation er gået. Spoiler: Hun er yderst tilfreds!

LinkedIn:

Selvfølgelig finder du også Nygart på LinkedIn. Her udgiver Nygart masser af informative indlæg, der giver et dybdegående indblik i kosmetikverdenen. Se Nygarts LinkedIn her.

WordPress-blog:

Nygart har selvfølgelig også en blog. Her finder du masser og nyheder og information om den travle privatklinik, der (næsten) aldrig sover. Læs fx om Nygarts nylige fusion med det kæmpe svenske Akademikliniken. Se Nygarts blog her.

Proff og Krak:

Hårde facts er aldrig noget at kimse af. Det er det heller ikke i Nygarts tilfælde. På Proff og Krak kan du læse om Nygarts seneste regnskaber såvel som finde kontaktoplysninger om klinikken.

Crunchbase:

Du har nok ikke hørt om Crunchbase før. Det er et socialt medie, hvor du kan få nyheder, pressehistorier og masser af information om virksomheders organisationsstruktur. Tag et kig på Nygarts Crunchbase-profil, hvis du fx gerne vil læse nogle af de mange historier, forskellige nyhedsmedier har publiceret om klinikken.

Opret.dk

Sidst, men ikke mindst: Læs dette informative blogindlæg om Nygart, hvis du gerne vil blive klog på, hvad Nygart står for.

Dette var Nygarts social media-guide. Du er mere end velkommen til at gå på opdagelse i de forskellige hjørner af den sociale medie-verden, Nygart i sandhed må siges at være en del af.