German Pellets – Tysk produceret træpiller

Står man og mangler en stabil varmekilde, som kan give en ensartet drift, så er det måske German Pellets man skal købe. Det er træpiller af høj kvalitet og hovedsageligt brugbare til træpillefyr og træpilleovne. German Pellets har fået certificering fra ENplus A1 og DINplus, hvilket er nogle af de strammeste certificeringer inden for Europa. Med certificeringerne kan man ligeledes være sikker på en vis standard og kan derfor foretage købet med ro i maven.

Produktion af German Pellets

German Pellets’ træpiller går igennem en længere proces, som har til formål at skabe kvalitets træpiller. Det starter med at man får råvaren, som er affaldstræ og spåner fra savværksindustrien. Udover det, så bliver hele stammer også brugt, som først bliver afbarket inden de bliver til savsmuld.

Derefter laver man en blanding af savsmuldet, så man får en ensartet kvalitet af alle træpillerne. Savsmuldet bliver så tørret, hvilket sker på en skånsom måde, således at det kun er det overskydende vand der fordamper. Ved at bruge båndtering, så sikrer man sig en skånsom tørring, som får vandprocenten ned på 6-9%.

For at få homogene træpiller i 6 eller 8 mm, så findeler man igen savsmuldet, så det er klar til at komme igennem pillepressen. Efter presningen af træpillerne, bliver de kølet ned, så de er klar til at blive lagret.

Produktionen af German Pellets er en meget miljøvenlig proces, som kun udgør 2,7% af den endelige energi. For at sætte dette i perspektiv, så kan man sammenligne det med produktionen af olie, hvor der bliver brugt 12%. Udover det, er German pellets et meget rent produkt, da der ikke bliver brugt alle mulige former for kemikalier, så det er mildt mod miljøet.

Træpiller fra Tyskland

German Pellets er produceret i Tyskland og en af deres udbydere er Absolut Træpiller. Ved at købe hos dem kan man spare gode penge og der er mulighed for at hente ens ordre på deres lager i Flensborg. Ydermere, er man velkommen til at hyre et eksternt transportfirma til at foretage afhentningen. På Absolut træpillers hjemmeside er der en liste af transportfirmaer tilgængelig, hvis man ikke kender et i forvejen.

Udover fornuftige priser, så har Absolut træpiller grænseegnens største lager. De tilbyder German Pellets, samt andre træpiller, træbriketter, energikoks hestefoder og hestefrø. De har stor fokus på gode priser og høj brændværdi, og leverer altid kompromisløs kvalitet. Du kan lave en bestilling eller læse mere på deres hjemmeside.