Slåsser du også med forkølelse? Prøv naturlægemidler som mig

Åhh nej, nu er det blevet koldt igen. Jeg var ellers lige begyndt at kunne lide idéen om varmere vejr og at kunne gå i lettere tøj og ikke mindst pigerne i sommerkjoler, som ingen kan benægte er den bedste del af sommeren. Så bliver det så koldt igen og med valget af tøj inviterer det til forkølelse og derfor nogle naturlægemidler, som kan hjælpe en med at komme af med det skidt igen.

Når jeg får forkølelse gør jeg alt for at komme af med det igen, så hurtigt som muligt, fordi jeg hader hvordan man skal pudse næse hele tiden og hvordan man muligvis skal nyse lige pludselig. Det er super irriterende, men så er det jo godt at der findes naturlægemidler, der kan hjælpe en med at komme af med det skidt og komme videre med sit liv – uden problemer.

Grunden til at jeg bruger naturlægemidler mod min forkølelse er, at jeg finder det rigtig godt til at hjælpe immun forsvaret lidt med at rydde op. Jeg har prøvet det næsten hver forår og efterår, det er bare en ting som alle danskere slåsser med på grund af vores klima og skiftende vejr.